diumenge, 20 de gener del 2013

Monago rebutja revisar la solidaritat perquè "perdríem 500 milions"


El president extremeny diu que "els límits de solidaritat no me'ls pot posar Catalunya ni Rubalcaba"



El president d'Extremadura, José Antonio Monago, ha estimat que canviar el principi de solidaritat interterritorial pel d'ordinalitat tindria a Extremadura un impacte al voltant de "500 milions d'euros anuals".
"Uns diners que no ens podem permetre perdre. Aquest és un país, no 17 regnes de taifes, 17 països federats. La solidaritat no ha de tenir límits fins que un no arribi a la maduresa del seu desenvolupament empresarial i dels seus indicadors", ha indicat el president Monago en una entrevista a El Periódico Extremadura.
"No podem entrar en debats absurds. Jo m'hi nego, perquè ofèn la intel·ligència. Els límits de solidaritat no me'ls pot posar Catalunya ni Rubalcaba. El límit serà quan jo convergeixi amb la mitjana", ha recalcat.
Alhora, s'ha mostrat "convençut" que el Govern d'Espanya "no entrarà en aquest assumpte" i ha considerat que és "una altra ocurrència com l'Estatut de Catalunya". "Si perdés 500 milions, jo no seguiria, li lliuraria les claus a Rubalcaba i li diria: gràcies, ho has aconseguit. Ara porta tu això", ha asseverat.
 
http://politica.e-noticies.cat/monago-rebutja-revisar-la-solidaritat-perque-perdriem-500-milions-72071.html#ini_comen 

(PD: El seu carinyo cap a nosaltres és de 500 milions.
Ni les hienes tenen tant morro.)