dilluns, 7 de gener del 2013

Advertència del ministre de Defensa a Catalunya



"L'exèrcit complirà el seu deure constitucional davant qualsevol anhel particular"

Morenés

El ministre espanyol de Defensa, Pedro Morenés, durant l'acte de celebració de la Pasqua Militar, ha advertit que l'exèrcit no entrarà en provocacions i complirà amb el seu deure, en una referència implícita al procés sobiranista català. L'acte l'ha presidit el rei Joan Carles i on també hi ha assistit el president espanyol, Mariano Rajoy.

Durant el seu discurs, el ministre ha dit que les Forces Armades i la Guàrdia Civil garanteixen la seguretat del país, el fonament sobre el qual s'assenta el progrés estable i el desenvolupament sa i dels principis que regeixen la societat: la llibertat, la justícia i la solidaritat. "I anteposen el compliment del seu deure constitucional en defensa de la pàtria a qualsevol anhel o interès particular dels seus membres", ha insistit.

També ha deixat clar que els militars "estan preparats, mantenen l'ànim ferm i serè, sense atendre absurdes provocacions, i compleixen calladament el seu deure", perquè "volen ser exemple d'unitat, honestedat, generositat i valentia per la societat a la qual serveixen.


http://tinyurl.com/be3frqj