dimecres, 26 de desembre del 2012

El PSOE titlla “d'improvisació” la restitució de la cotització de la paga extra als funcionaris



Els socialistes acusen el govern espanyol de tenir una doble vara de medir perquè als defraudadors se'ls perdonen els impostos i als treballadors públics “han de pagar”

Critica el Ministeri d'Hisenda perquè consideren que retenir els diners de la paga de Nadal que no s'ha cobrat és “immoral i políticament no correcte”

 

 
Protesta dels treballadors de la Sanitat Pública a Madrid contra les retallades del govern espanyol Foto: EFE.

El portaveu el PSOE a la comissió d'Hisenda del Congrés dels Diputats, Pedro Saura, ha considerat “una improvisació” la rectificació del Ministeri d'Hisenda per la que retornarà la cotització retinguda als funcionaris d'una paga extra que no han cobrat.
En declaracions a la Cadena Ser, Saura s'ha mostrat convençut que obligar els funcionaris a cotitzar la paga extraordinària de desembre que ha estat descomptada de la nòmina “no és legal” i al mateix temps és una mesura “immoral i políticament no correcte”.
“El govern té una doble vara de medir, ja que als defraudadors se'ls perdonen els impostos i els funcionaris han de pagar”, ha afirmat.
El portaveu socialista ha assegurat que la quantitat total de la cotització d'aquesta paga “no són molts diners en termes de conjunt del pressupost”, sinó que al seu entendre es “retallar per retallar”. “És una doble retallada”, ha sentenciat.

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/605595-el-psoe-titlla-dimprovisacio-la-restitucio-de-la-cotitzacio-de-la-paga-extra-als-funcionaris.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui