dimarts, 27 de novembre del 2012

L’Executiva de SI posa els seus càrrecs a disposició del partit


Celebraran un congrés extraordinari al gener

Strubell, Bertran i Tena, en una imatge d'arxiu
L’Executiva Nacional de Solidaritat Catalana ha posat els seus càrrecs a disposició del partit. La direcció ha difós aquest dimarts una carta perquè militants i simpatitzants participin en la presa de decisions sobre el futur de la formació. El procés culminarà el 26 de gener amb un Congrés Nacional.

“Assumim i acceptem els resultats perquè el poble, el nostre poble, sempre té la raó”, comença la missiva, en al·lusió als 46.608 vots que rebre SI i que van ser insuficients per mantenir la representació parlamentària. 

L’organització obre un període per a la “reflexió serena” de les bases per participar en les assemblees que es convocaran properament i estudiar quin és el futur del partit.

La direcció, formada per una vintena de persones i encapçalada per Toni Strubell, com a president, Uriel Bertran, com a secretari general, i Alfons López Tena, com a secretari de política institucional, s’ha disculpat pels “errors” que els han deixat fora de la cambra legislativa catalana i ha posat els seus càrrecs a disposició del Congrés del 26 de gener.

1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Mira tu! ara si surten en mitjans de comunicació, ara que ja no hi ha campanya electoral. tota la campanya boicotejats pel "dels Millors" i el Mossèn oriol i ara que ja no fa nossa surten No teniu vergonya!!