divendres, 9 de novembre del 2012

El PP es converteix en el partit polític de l’odi

Un vídeo del PP presenta una Catalunya independent que obliga a canviar els cognoms d'origen espanyol


Un vídeo electoral del PP presenta el primer dia d'una Catalunya independent que emplaçarà els ciutadans amb cognoms espanyols a canviar-los per uns d'orígen català. En l'anunci, apareix un home que s'adreça al registre i quan la treballadora li demana el nom -Joan Garcia- l'emplaça a canviar-lo per Garriga. Davant els temors del què li pugui semblar a la dona d'aquest ciutadà, la treballadora del registre afirma que també li canviaran el cognom amb l'argument que "estem construint un país". L'anunci finalitza amb la imatge, aquesta vegada real, d'un ciutadà que es desperta d'un "malson". "Acaba amb el malson, vota Partit Popular", finalitza el vídeo 
 
 













El PP trenca les regles bàsiques de la democràcia

"Joan d'acord, però Garcia? Aquest cognom no és molt català", afirma una treballadora del registre quan un ciutadà li comunica el seu nom. "Què li sembla Garriga enlloc de Garcia?", diu la funcionària. En preguntar-se què dirà la seva dona, la treballadora assegura que també li canviaran el cognom perquè "estem construint un país".
El vídeo, que porta per títol "¿Pesadillas? el próximo día 25 acaba con ellas. Vota PP", finalitza quan aquest ciutadà es desperta del "malson" que suposaria el primer dia d'una Catalunya independent.