divendres, 9 de novembre del 2012

El Barça portarà la marca catalunya a la samarreta?


El Barça promocionarà la marca turística Catalunya a través dels seus canals de comunicació


El dia en que comença la campanya electoral del 25-N, la Generalitat i el FC Barcelona anuncien un acord per promocionar Catalunya com a destinació turística de referència. La Generalitat i el FC Barcelona han arribat a un acord per promocionar Catalunya com a destinació turística de referència a nivell mundial, segons un acord que han firmat el conseller d'Empresa i Ocupació i president de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), Francesc Xavier Mena, i  el vicepresident del FC Barcelona, Carles Vilarrubí. El Barça promocionarà la marca turística Catalunya a través dels seus canals de comunicació. La samarreta del Barça és un dels canals més importants de comunicació del club

Benvingut un acord que ha trigat anys
 
Per la seva part, l'Agència Catalana de Turisme reforçarà la presència de la marca Catalunya en el portal web oficial i en el Facebook del club i en el programa "'Barça Fans'. A més, l'Agència Catalana de Turisme i la marca Catalunya seran col·laboradors oficials de la Gira d'Estiu 2013 del club blaugrana.

L'Agència Catalana de Turisme cedirà al FC Barcelona una presència destacada en tots els suports i canals de promoció de l'agència (workshops, les principals fires internacionals, famtrips i presstrips, presentacions, espais de promoció turística de Catalunya, etc.) per tal que pugui posicionar en mercats emissors estratègics els seus productes pensats per als turistes, com ara el 'Camp Nou Experience' i els seus espais i propostes dirigits al turisme de reunions, esdeveniments i d'incentius.El Barça portarà a la samarreta la marca Catalunya com ho va fer l’USAP?

"Amb l'acord de partenariat signat es consolida la nostra relació amb el Barça, que permet sumar sinèrgies entre les dues institucions i multiplicar el nostre esforç promocional aprofitant el ressò internacional de la marca Barça", ha dit el conseller.

Per la seva part, Carles Vilarrubí ha declarat que "la signatura d'aquest conveni és un compromís ferm que pren el FC Barcelona com a institució". "Cada vegada que ens moguem pel món, anirem de la mà del Govern de la Generalitat per donar a conèixer Catalunya també des del punt de vista turístic", ha afegit.