dijous, 27 de novembre del 2014

Sala-i-Martin: "Els independents de la llista unitària seran un ésser molt perillós per a l’Estat"

27/11/2014

LLISTA UNITARIA 

Sense futur polític, la societat civil que vagi a aquesta candidatura "saltarà la tanca passi el que passi", segons l'economista

 

Bernat Vilaró



Xavier Sala-i-Martín


L'economista Xavier Sala-i-Martin ha assegurat avui que "és molt important" que hi hagi independents representatius de la societat civil a la llista unitària que ha proposat el president de la Generalitat, Artur Mas. "A la taula de negociació, els espanyols els veuran com un ésser molt perillós", perquè "no tindran cap futur polític i no es jugaran res més que la independència".

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', Sala-i-Martín ha reiterat que aquests independents "saltaran la tanca cap a la independència sense importar-los què hi ha al darrere". "La missió dels 18 mesos és saltar la tanca. I ells la saltaran passi el que passi". "El més important no és mirar el procés electoral i els vots de la llista unitària, sinó que un cop [aquesta candidatura] hagi guanyat serà un grup de gent que no es barallarà entre ells", ha vaticinat.


L'economista, que ha avançat que ell no entrarà a formar part d'aquesta llista perquè "jo no sé fer de ministre", ha afegit que els espanyols "intentaran estirar al màxim i no donar-nos res. La temptació del govern espanyol de no donar-nos diners perquè estiguem ofegats ja està passant", ha avisat.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/sala-i-martin_els_independents_de_la_llista_unitaria_seran_un_esser_molt_perillos_per_a_l_es_104840.php