divendres, 22 d’agost del 2014

El PSC es farà la foto amb PP, Ciudadanos, i PxC, a la “Diada” de Societat Civil a Tarragona

Divendres, 22 d'agost de 2014 09:25 h

Carme Chacón, valor en alça al PSC segons Iceta i representant del PSC a la federació del PSOE acudirà a l’acte unionista 





Després que Miquel Iceta obrís la porta a Chacón a ser candidata del PSC a les generals, l’exministra anuncia que participarà a l’acte de SCC a Tarragona l’11 de Setembre, segons informa La Vanguardia.

Res no ha canviat al PSC i torna l’essència de la foto del PP, PSC i Ciudadanos  amb Llanós de Luna en defensa de la constitució que Iceta va qualificar de circumstancial i anecdòtica.

Chacón, contrària al dret a decidir dels catalans, ha decidit implicar-se i donar suport a la plataforma unionista, en un acte trist que vol contraprogramar la que es preveu una macromanifestació en defensa de la consulta i la independència de Catalunya. El ridícul del PSC no té límits. 

El PSC participarà a la foto més trista

Per altra banda l’exministre del PSOE, Josep Borrell, també ha anunciat que participarà a la trobada unionista de presetnació de SCC a Lleida el proper 19 de setembre que segons el Confidencial comptarà amb el suport implícit de l’expresident espanyol Felipe Gonzalez. La notícia del suport de Chacón a SCC arriba després que el nou president del PSC, Ángel Ros, assegurés una presència important del PSC  als actes d ela Diada i que afirmés que no es sancionaria els integrants del PSC que acudissin a la “V” de la Diada.