dilluns, 22 d’abril del 2024

Els 3 pecats de Soto Grado: piscina de Lucas, gol fantasma i expulsió perdonada a Camavinga

 

 

BARÇA

 

 

Les tres decisions clau que ha pres l'àrbitre de La Rioja a la primera meitat han caigut del costat blanc

 

Redacció Esport3

Actualitzat

 

 

 

El gol fantasma no concedit a Lamine Yamal



Si un clàssic sempre és material inflamable, Soto Grado n'ha tingut prou amb la seva actuació als primers 45 minuts del Madrid-Barça de la segona volta per sembrar la polèmica al Bernabéu. Les tres decisions clau que ha pres l'àrbitre de La Rioja abans del descans han caigut del costat blanc. 

Piscina de Lucas

La primera ha estat el penal decretat a favor del Reial Madrid. Soto Grado, que debutava com a jutge de camp en un clàssic, no ha volgut revisar el contacte entre Lucas Vázquez i Cubarsí que ha donat lloc a l'empat de Vinícius. Ha confiat en la seva primera impressió malgrat que des de la seva posició era impossible percebre com el gallec deixava la cama per caure a terra. Les imatges de Xavi reclamant que la jugada era una piscina de l'experico representen l'opinió de gran part dels espectadors i no només dels blaugranes.

 

 


Gol fantasma de Lamine Yamal

Però la jugada més controvertida del matx i, una de les més polèmiques de la Lliga, ha estat el gol fantasma no concedit a Lamine Yamal. Era el minut 27. El mataroní ha rematat de tacó al primer pal un córner llançat per Raphinha i la pilota podria haver creuat la línia de gol abans que el porter Lunin la refusés. Les imatges així ho fan pensar però l'absència de tecnologia de gol, o ull de falcó a LaLiga, han deixat l'acció en no-res.

 

 



Vermella perdonada a Camavinga?

Finalment, el tercer pecat del col·legiat ha estat perdonar la vermella directa a Camavinga. El francès, aquest diumenge en funcions de lateral en el lloc de Mendy, ha fet una traveta al jove extrem barcelonista quan aquest entrava a l'àrea blanca. Encarava Lunin i la resta de defensors del Madrid li veien l'esquena. Dimarts en el Barça-PSG una jugada molt semblant va significar l'expulsió d'Araujo.

Sota la nebulosa d'aquestes jugades que centraran l'anàlisi arbitral del matx, han passat coses no tan gruixudes però igualment rellevants, com l'entrada per darrere de Modric a Raphinha que no ha estat sancionada ni amb groga. A la xarxa més d'un pregunta si és l'únic a qui li han vingut records del Madrid-Almeria. 

 

 

 

 

 

La dada que furga en la ferida blaugrana

Els últims cinc penals que s'han assenyalat als clàssics han estat a favor del Reial Madrid, com ha recordat el recopilador d'estadístiques @2010MisterChip. Una dada que furga en la ferida culer

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.ccma.cat/esport3/els-3-pecats-de-soto-grado-piscina-de-lucas-gol-fantasma-i-expulsio-perdonada-a-camavinga/noticia/3288459/#origen=notirelacionada