dimecres, 7 de febrer del 2024

(VÍDEO) Collboni, en un acte de Societat Civil Catalana del 2018, menyspreant els pagesos que es van manifestar després l'1-O

 

 

NOTICIES - POLITICA

 

 

Es viralitza un vídeo on l'actual alcalde de Barcelona tracta els agricultors de tancats i provincians.

 

Política

 

Redacció

 

 

Tractors a la C-33 entrant a Barcelona, el 7 de febrer del 2024 Autor/a: Àlex Recolons

 

 

 

Els agricultors catalans han arribat a Barcelona per dur les seves reivindicacions fins a les mateixes portes de la Generalitat de Catalunya. Postureig de Lleida, un perfil que a les xarxes fa humor i difusió de l'oest del país, ha recuperat un vídeo de l'actual alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, de l'any 2018 en un acte de Sociedad Civil Catalana. En aquell moment, el PSC havia saltat del govern d'Ada Colau i estava a l'oposició pel seu suport al 155. Collboni, en castellà, es remunta als dies posteriors a l'1-O per contraposar dues escenes; la de Planeta anunciant que traslladava la seu social a Madrid, i la presència dels pagesos a Barcelona en una manifestació a favor de la DUI.

Segons el líder socialista,

"un dels dies que ho vaig passar pitjor va ser quan vam veure la imatge d'unes grans editorials que deien que abandonaven Barcelona, i coincidien que era el mateix dia que venien uns tractors a assaltar Barcelona. La imatge de veure els tractors entrar i les editorials marxant-se, vaig dir: 'aquí prendre'm mal de veritat'".

Aquí Jaume Collboni, se centra en els agricultors i contraposa la seva presència amb els valors que encarna, a parer seu, la Ciutat Comtal, que també estaria enfrontada amb els de l'independentisme: "No és una imatge menor, és molt simbòlica del risc que estem corrent amb una ciutat oberta i cosmopolita davant del repte que planteja l'independentisme".

 

 



 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.racocatala.cat/noticia/63444/video-collboni-acte-societat-civil-catalana-2018-menyspreant-pagesos-van-manifestar-despre