dilluns, 19 de febrer del 2024

El Barça sembla que recupera la millor versió dels seus jugadors i Robert Lewandowski torna a fer gols

 

 

BARÇA

 

Xavi Hernández sospita de Lewandowski, un dels més durs amb l'staff del Barça

 

El Nacional
Foto: EFE
Barcelona. Dilluns, 19 de febrer de 2024. 09:37
Temps de lectura: 2 minuts  

 


 

 

El Barça comença a deixar enrere el Barça dels últims mesos. El conjunt culer està en un bon moment de forma pel que fa als resultats i alguns dels jugadors que semblaven perduts es tornen a retrobar. I un dels que ha fet un gran canvi des que Xavi Hernández va anunciar el seu adeu a final de temporada és Robert Lewandowski, que sent un dels més durs amb l'staff del Barça, ara és un dels líders.

Lewandowski torna a ser un golejador

A Lewandowski se li reclamava més gol i per això feia setmanes que estava en el punt de mira per la seva falta d'eficàcia de cara a la porteria rival. I com que tampoc marcava o li costava molt aconseguir gols, la frustració anava en augment. I el que finalment ha passat és que tota aquesta ràbia acumulada l'ha fet millorar i ja es pot dir que ha recuperat l'olfacte golejador. I per això Xavi Hernández sospita de Lewandowksi i que hagi fet aquest pas endavant just després de saber que aquests són els últims mesos amb ell a la banqueta.

 

 

Robert Lewandowski, després de marcar el primer gol de l'Alabès - Barça / Foto: Europa Press
Robert Lewandowski celebrant un gol amb el Barça / Foto: Europa Press
 
 
 

Dos gols contra el Celta de Vigo que han estat providencials per aconseguir una gran victòria culer

Decidint a l'últim instant, però amb Lewandowski convertint-se en el protagonista absolut del partit de Vigo. Un doblet del davanter polonès que ha suposat un aire renovat per a ell mateix i també

per a la resta de l'equip, que necessitava com mai aquesta victòria reconfortant i un punt d'èpica.

Però el que queda clar és que Lewandowski està tornant a ser aquell futbolista diferencial i que marca el ritme a través dels gols. Un jugador que havia estat referent en l'última dècada i que, tot i l'edat, vol continuar sent molt important al Barça. I tot passa perquè torni a fer gols i perquè els rivals pateixin les conseqüències del seu futbol.

 

 

Robert Lewandowski entrenamiento Barça / Foto: EFE
Robert Lewandowski entrenant amb el Barça / Foto: EFE

 

 

El Barça ha de seguir millorant

El Barça, però, sembla un equip que està en creixement. Tot i que encara ha de millorar molt i no convenç a través del seu futbol, sí que comença a marcar les diferències en els moments clau. I el que necessita el conjunt culer és que més jugadors es reivindiquin com ho ha fet Lewandowski.

El que el Barça ha de fer és tornar a jugar bé a futbol i ser un equip que espanti. Però també és cert que aquesta reacció va una mica tard, amb la Lliga pràcticament perduda i potser una mica just perquè arribi en condicions a la Champions League. Però tot pot passar i ningú descarta que el Barça pugui seguir optant al doblet.

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/xavi-hernandez-sospita-lewandowski-mes-durs-staff-barca_1162177_102.html