divendres, 17 de novembre del 2023

Puigdemont serà a la llotja de l'Anvers-Barça de Champions

 

 

FUTBOL

 

 

L'expresident, convidat per les autoritats de la ciutat belga, presenciarà un partit dels blaugrana per primer cop des de l'exili

 

 

Puigdemont i Laporta, en imatges d'arxiu | Nació

 

 

 

 

 per Lluís Girona, Barcelona | 17 de novembre de 2023 a les 12:22

 

 

La llotja de l'Anvers-Barça de Champions League comptarà amb una presència inèdita. Carles Puigdemont, convidat per les autoritats de la ciutat belga, serà present a l'enfrontament del pròxim 13 de desembre, tal com ha avançat el Què t'hi jugues de Ser Barcelona. L'expresident de la Generalitat, arran del seu exili a Bèlgica, manté una molt bona amistat amb l'alcalde del municipi. El Barça no ha intervingut en la invitació perquè no té influència en els presents a llotges d'equips visitants.

No serà l'única presència inusual a la llotja de l'Anvers, ja que també està convidat a l'última jornada de la fase de grups del torneig europeu Valtònyc, un altre exiliat que recentment ha tornat a Catalunya després que els delictes pels quals se l'investigava hagin prescrit. Cal recordar que, en dinàmica blaugrana,

el partit pot ser important pels de Xavi Hernández que a hores d'ara no tenen tancada la classificació per als vuitens de final.

 



La incògnita és si Puigdemont es trobarà amb Joan Laporta. El president del Barça ja pot volar després de mesos de no poder-ho fer per recomanació mèdica i, de fet, ja s'ha perdut alguns dels desplaçaments del primer equip als quals li agrada sempre participar. Per les dificultats per arribar per altres mitjans de transport no aeris, Laporta ja no va viatjar a Mallorca o a Hamburg pel partit contra el Xakhtar Donetsk.

La trobada entre Laporta i Puigdemont també no seria inèdita, ja que sí que van arribar a coincidir a la llotja del Camp Nou, però en un moment en què cap dels dos ocupava un càrrec de president. De fet, l'última ocasió de l'expresident a l'estadi blaugrana va ser just abans del referèndum de l'1-O. La sintonia entre Puigdemont i Laporta no és cap secret: només cal recordar aquella imatge de 2016, amb el líder moral de Junts encara a Catalunya, compartint paella amb Laporta i altres personalitats com Pilar Rahola, Josep Lluís Trapero, Rafa Yuste o Bonaventura Clotet.

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.naciodigital.cat/noticia/265358/puigdemont-llotja-anvers-barca-champions