dilluns, 5 de juliol del 2021

Mor la cantant i ballarina Raffaella Carrà als 78 anys. D.E.P. 😢🎗

 

 

TELEVISIÓ

 

 

Jokin Buesa
Foto: GTRES
Barcelona. Dilluns, 5 de Juliol 2021. 17:03
Actualitzat: Dilluns, 5 de Juliol 2021. 17:05
Temps de lectura: 1 minut  

 

 


 

 

El món de l'espectacle està de dol: aquest dilluns 5 de juny ha mort la cantant, ballarina i presentadora Raffaella Carrá. Diaris italians com Il Corriere Della Sera han informat del seu traspàs als 78 anys, a causa d'una malaltia desconeguda per al gran públic però contra la que lluitava des de feia temps, i que ha acabat amb l'energia arrabassadora de la de Bolonya. 

 

Carrá era una dona molt estimada per milions de fans: a la seva Itàlia natal, és clar, però també a l'estat espanyol. Les seves cançons i programes de televisió, com ara el 'Hola Raffaella' de TVE formen part de la cultura pop de diverses generacions.

 

 


Raffaella Carrá a 'Hola Raffaella' / RTVE.es


 

 

 


 

La seva parella, Sergio Iapino, ha explicat que "Raffaella està en un món millor, on el seu talent brillarà per sempre més", i l'ha descrita com a una dona extraordinària i de gran

senzillesa, malgrat la seva enorme figura pública. Carrá també va ser relacionada amb el rei Joan Carles I, com a una de les seves amants. Fins i tot, durant un dels tradicionals missatges de Nadal, l'emèrit fugit va lluir una corbata que li va regalar durant el seu 'affair'. Al marge d'anècdotes, el món sencer s'ha quedat parat després de conèixer la trista i inesperada notícia.

 

Karmele Marchante, per exemple, recordava la seva lluita feminista: "Adiós Raffaella, siempre me acordaré de ti. Siempre. Una mujer de izquierdas, había estado en el PCI, feminista a tope y MARAVILLOSA!!!!!"

 

 

 

 

 

 

Raffaella Carrá / GTRES

 

 

 


 

 


 


 


 

Al cel sigui, la Raffaella. Aquest estiu moltes de les seves cançons tornaran a sonar a les discoteques. En aquest cas, però, serviran d'homenatge popular.

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/raffaella-carra-mor-78-anys_626318_102.html