dimecres, 17 de març del 2021

Laporta serà investit president del Barça aquesta tarda al Camp Nou

 

 

BARÇA

 

 

Bernat Aguilar
Foto: EFE
Barcelona. Dimecres, 17 de març de 2021. 10:47
Actualitzat Dimecres, 17 de març de 2021. 12:45

 

 


 

Joan Laporta serà oficialment nou president del Barça aquest dimecres 17 de març del 2021. Deu dies després de la victòria a les eleccions i d'haver aconseguit in extremis l'aval, la junta guanyadora dels comicis acabarà prenent possessió del seu càrrec.

 

Reunions, firmes i validació de la Lliga

 

Les últimes hores han estat frenètiques en l'entorn de l'equip de Laporta. Moltes reunions per finalment arribar a un acord per certificar l'aval, emès pel Banc Sabadell, i entesa clau amb Audax Renovables, que també entrarà a la junta directiva.

 

Aquest passat dimarts a la tarda es va tancar l'acord per l'aval, i durant la nit i la matinada es van acabar de posar en ordre els papers de l'aval a contrarellotge. Passades les dues de la

matinada es va concloure la paperassa per enviar a la Lliga, que ja ha validat l'aval presentat per la junta de Laporta.

 

 

Laporta abans d'un acte de campanya / @EstimemElBarca


 

El mateix Laporta sortia de la notaria prop de les tres de la matinada assegurant que "no he patit, hem sortit tard perquè l'ocasió ho mereixia". I el que finalment han aconseguit és reunir un aval corresponent al 15% dels ingressos del club de l'últim exercici, que ascendeix a 124,6 milions d'euros.

 

Tarda d'investidura a Laporta

 

Al final, però, s'han reunit tots els requisits i Joan Laporta serà investit president aquesta mateixa tarda. La primera part començarà amb el traspàs de poders entre Carles Tusquets, president de la comissió gestora, i el mateix Laporta. I després, a les 18h, hi haurà l'acte de presa de possessió de Laporta i la seva junta directiva al Camp Nou.

 

 

Laporta celebrant la victòria a les eleccions / FC Barcelona


 

Un total de 300 persones convidades presenciaran la investidura en directe, entre els quals hi seran els capitans dels primers equips de totes les seccions professionals: Leo Messi (futbol masculí), Vicky Losada (futbol femení), Pierre Oriola (bàsquet), Raúl Entrerríos (handbol) i Aitor Egurrola (hoquei patins).

 

Tusquets pronunciarà el primer discurs, fent balanç del que ha estat el mandat més llarg d'una gestora en la història blaugrana, i després passarà la paraula a Laporta, que farà el seu primer discurs oficial com a nou president del Barça.

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/joan-laporta-investidura-president-barcelona_592565_102.html