dilluns, 21 de setembre del 2020

El Barça i Suárez arriben a un acord per a la rescissió del contracte, segons 'RAC1'

 

 

BARÇA 

 

 

El davanter uruguaià renunciarà a una part de la fitxa del seu últim any per marxar amb la carta de llibertat

 

 

 

Suárez, durant un partit al Camp Nou | Europa Press

 

 

 

 

per Redacció   

 

 

 

La sortida de Luis Suárez comença a desencallar-se. El Barça no compta amb el davanter uruguaià de cara a la pròxima temporada i, malgrat que no ho està tenint fàcil a l’hora de rescindir el seu contracte i que de moment no es pot descartar que el futbolista es quedi una temporada més al Camp Nou, el seu futur comença a esclarir-se. L'operació sortida al Camp Nou reprèn el seu camí.

 

Aquest dilluns, Mundo Deportivo ha assegurat que l’opció que Suárez acabi a l’Atlètic de Madrid, una possibilitat que fa unes setmanes semblava molt complicada, és ben real. De fet, segons el mitjà de comunicació citat, el jugador i el club matalasser ja han arribat a

un acord per dues temporades. Miguel Ángel Gil Marín, conseller delegat de l’entitat matalassera, i Diego Pablo Simeone, tècnic de l’equip, li han manifestat els darrers dies que estan molt interessats a dur a terme l’operació.

 

Perquè l’uruguaià signi amb l’Atlètic, però, serà imprescindible que abans es desvinculi formalment del Barça, ja que a Madrid no es contempla la possibilitat de pagar un traspàs. En aquest punt, segons ha informat RAC1, no hi hauria d'haver cap problema, ja que el club blaugrana i el davanter ja han arribat a un acord per a la rescissió de la vinculació que els uneix fins al juny del 2021. Sempre tenint en compte la informació de la ràdio catalana, Suárez renunciarà a una part de la fitxa del seu darrer any per marxar amb la carta de llibertat.

 

L'altre factor que condicionarà l'arribada de Suárez al Wanda Metropolitano serà el futur d'Álvaro Morata i Diego Costa. Si cap d'ells no marxa, l'encara jugador del Barça no tindrà un lloc en l'equip matalasser. De moment, la sortida de Costa està encallada, ja que l'Atlètic no ha rebut cap oferta convincent per ell, però Morata sí que té cartell a Europa i la Juventus estaria interessada en la seva cessió, segons diversos mitjans italians. Caldrà veure, doncs, com acaba el serial. De moment, les peces del trencaclosques comencen a encaixar.

 

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elmon.cat/monesport/barca/suarez-barca-acord-rescissio-contracte_2136400102.html