dimecres, 6 de maig del 2020

De 25 a 30 positius de coronavirus entre futbolistes de la Lliga



CORONAVIRUS A L'ESPORT






El Nacional
Foto: EFE
Barcelona, Catalunya. Dimarts, 5 de maig de 2020

















Setmana clau per al futbol espanyol. Tornen els entrenaments però abans toquen els test de coronavirus. Proves que comencen aquest dimarts en alguns equips i que també es faran aquest dimecres i dijous. Però tal com ha passat a Alemanya, que la Bundeslliga ha fet proves de la Covid-19 a jugadors i membres del cos tècnic, hi hauran positius.



Tant a la Primera com a la Segona Divisió alemanya es van realitzar un total de 1.724 test en 36 clubs diferents i 10 van donar positiu. I les previsions que tenen a la Lliga a hores d'ara, segons informa la COPE, és que entre 25 i 30 futbolistes donin positiu i
siguin asimptomàtics. Comprant sobretot les dades d'impacte de la pandèmia a Espanya i Alemanya.





EuropaPress



En principi, a finals d'aquesta mateixa setmana ja s'informaria de quants casos de Covid-19 hi ha en el futbol professional espanyol, però no dirien els noms dels contagiats per la llei de protecció de dades. Els afectats no haurien de començar els entrenaments individuals permesos i s'haurien de posar en una quarantena durant dues setmanes. El problema serà si quan ja facin entrenaments en grup algú agafa coronavirus i s'ha d'aïllar tota la plantilla, per tant, impedint poder jugar partits a l'equip en qüestió.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/coronavirus-positius-futbolistes-lliga_499863_102.html