dimarts, 8 d’octubre del 2019

El Govern no s’atura i nomena els delegats a Tunis, Mèxic i Buenos Aires




"No ens rendirem i no abandonarem les nostres obligacions", assegura el conseller Bosch






El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch | ACN





per Nerea Rodríguez

Cap de redacció








El Govern de Quim Torra ha aprovat aquest dimarts el nomenament dels delegats a Tunis, Mèxic i Buenos Aires.  Es tracta de David Poudevida, Lleïr Daban i Ahmed Benallal, respectivament. Així ho ha anunciat en roda de premsa el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, qui ha deixat clar que “malgrat l’ofensiva judicial de rerefons polític del ministre Borrell, seguim endavant”.



“Creiem que és necessari procedir en la internacionalització”, ha insistit el conseller, qui també ha deixat clar que “el que fem és legal, legítim i absolutament necessari”.



Durant la roda de premsa, Bosch ha explicat que amb aquests tres nomenaments,
s’amplia fins a 15 el nombre de delegats del Govern a l’exterior, i les delegacions passen a donar servei a un total de 39 països.



El ministeri d’Exterors dirigit per Josep Borrell va presentar fa uns dies un recurs contra l’obertura de les tres noves oficines de la Generalitat, però tot i això Bosch ha assegurat que “nosaltres continuem treballant” i que “no ens rendirem i no abandonarem les nostres obligacions”.



“No deixarem que ens impugnin el futur”, ha conclòs amb contundència Bosch.