divendres, 18 d’octubre del 2019

Agredeixen amb un bat de beisbol un manifestant a Sant Feliu de Llobregat



PAÍS - PRINCIPAT






No li han hagut d'aplicar punt, però està en observació














Per: Redacció

18.10.2019  14:15




Un home de 62 anys ha patit una agressió en un polígon de Sant Feliu de Llobregat mentre es dirigia amb altres persones cap a la Marxa de la Llibertat. L’afectat, que no vol revelar la seva identitat, ha estat colpejat per una altra persona amb un bat de beisbol i ha hagut de ser atès a l’Hospital Moisès Broggi. No li han hagut d’aplicar punt, però està en observació.





 









Segons que explica ell mateix a VilaWeb, l’home es dirigia amb tren Martorell amb altres persones per a unir-se a la Marxa per la Llibertat, però un tall a la via els ha obligat a baixar a Sant Feliu de Llobregat. Han continuat el trajecte caminant i en un polígon de la localitat del Baix Llobregat, un home que circulava amb moto a poca velocitat, els ha començat a increpar.



L’home que ha acabat sent agredit, li ha retret els insults. Ha estat llavors, segons que explica ell mateix, que l’agressor li ha intentat donar un cop de puny amb la mà esquerra, però no l’ha tocat i s’ha desequilibrat. A continuació ha baixat de la moto
–una superscooter de gran cilindrada–, ha tret un bat de beisbol del maleter i li ha etzibat un cop al crani.



L’agressor ha pujat a la moto i ha marxat, però el grup de persones que acompanyava la víctima, també de seixanta anys, ha apuntat la matrícula, que servirà per a posar una denúncia. L’home s’ha dirigit a l’Hospital Moisès Broggi, on ha estat atès d’urgència i en aquests moments es troba en observació.

















ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/agredeixen-amb-un-bat-de-beisbol-un-manifestant-a-sant-feliu-de-llobregat/