dimecres, 15 de maig del 2019

[VÍDEO] Sarri (JxCat) abandona el debat de TV3 per denunciar la censura contra Puigdemont, Junqueras i Comín



PAÍS - PRINCIPAT






Sarri ha denunciat que la JEC havia vulnerat els drets polítics de Puigdemont, Comín i Junqueras, 'un fet intolerable'














Per: Redacció

14.05.2019  22:13




El número 7 de la llista de JxCat-Lliures per Europa, Aleix Sarri, ha intervingut breument en el debat de les eleccions europees de TV3 per denunciar la censura de la Junta Electoral espanyola (JEC) contra Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín. A continuació, Sarri ha abandonat el debat i ha lliurat al moderador, Xavi Coral, un llapis USB amb un vídeo del minut d’or que ha enregistrat Puigdemont.



Sarri ha denunciat que la JEC havia vulnerat els drets polítics de Puigdemont, Comín i Junqueras, ‘un fet intolerable’. ‘És un fet impropi d’un estat suposadament democràtic’, ha afegit, tot recordant la situació dels presos polítics i dels exiliats. També ha recordat l’intent d’excloure Puigdemont, Comín i Clara Ponsatí de les eleccions europees.



Abans d’anar-se’n, Sarri ha demanat disculpes als professionals de TV3, als espectadors i als ‘companys demòcrates’ del debat. Tampoc no ha volgut sortir a la fotografia de candidats que s’ha fet abans de començar el debat.


 









ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/video-sarri-jxcat-abandona-el-debat-de-tv3-per-a-denunciar-la-censura-contra-puigdemont-junqueras-i-comin/