dijous, 2 de maig del 2019

Iker Casillas, ingressat i fora de perill després de tenir un infart a l'entrenament del Porto



FUTBOL INTERNACIONAL






El porter espanyol del Porto, de 37 anys, s'ha sotmès a un cateterisme en un hospital i es troba fora de perill després de patir un infart agut de miocardi




 



Actualitzat



Casillas es troba ingressat en un hospital i està fora de perill (Reuters)




El porter espanyol Iker Casillas ha estat ingressat d'urgència després de tenir un atac de cor durant l'entrenament del Porto. Segons informen diversos mitjans portuguesos, Casillas s'ha sotmès a un cateterisme en un hospital i es troba fora de perill.



Casillas, de 37 anys, ha estat ingressat després que no s'ha trobat bé durant la sessió preparatòria d'aquest dimecres i haurà de perdre's el que queda de temporada.



El Porto ha fet un comunicat oficial per informar de l'estat de salut del porter de Móstoles i ha volgut enviar-li un missatge d'ànim a través de les xarxes socials.




"Iker Casillas ha patit un infart agut de miocardi durant l'entrenament del matí d'aquest dimecres, realitzat al Centre d'Entrenament i Formació Esportiva PortoGaia, a l'Olival. La sessió de treball va ser ràpidament interrompuda per ser prestada assistència al porter del FC Porto, que es troba actualment a l'Hospital CUF Porto. Casillas està bé, estable i amb el problema del cor resolt", explica el club portuguès.



Hores després de donar l'ensurt, Casillas ha penjat una fotografia al seu compte oficial de Twitter en què se'l veu somrient al llit de l'hospital i amb un missatge per donar les gràcies per les mostres de suport rebudes.
















ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.ccma.cat/esport3/iker-casillas-ingressat-despres-de-patir-un-infart-durant-lentrenament-del-porto/noticia/2919486/