dimecres, 6 de març del 2019

Cabify torna demà a Barcelona sota les condicions del decret de la Generalitat



VTC







Carlota Serra
Foto: A.R
Barcelona. Dimecres, 6 de març de 2019




















Cabify tornarà a Barcelona demà, dijous 7 de març, després d'adaptar el seu model de negoci al decret llei de la Generalitat pel qual van marxar, considerant que "se'ls estava expulsant de la ciutat". El decret de la Generalitat, aprovat el passat 28 de febrer, imposa diverses condicions com 15 minuts de precontractació, la prohibició de circular sense passatger i la no utilització de la geolocalització.



Segons l'empresa, per adaptar el seu negoci a aquestes condicions "han assumit una sèrie de despeses que no tenim el deure jurídic de suportar".



Amb tot, Cabify explica en un comunicat que el fet que tornin a operar a la ciutat comtal no suposa que
estiguin d'acord amb les condicions del decret llei, "que seguim considerant desproporcionat i contrària a Dret", però després de més d'un mes sense operar a Barcelona, ha aconseguit redefinir el seu negoci i "permetre els usuaris tornar a comptar de nou amb alternatives eficients de mobilitat".



D'aquesta manera, Cabify té l'objectiu de treballar amb una flota de 300 cotxes en una fase inicial, segons explica la companyia, "cosa que pot donar lloc a algun retard superior al desitjable en hores d'alta demanda", tot i que asseguren "el compromís de mantenir un alt estàndar de servei".



Seguirà ampliació






ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/economia/cabify-torna-barcelona-condicions-decret_361797_102.html