dimarts, 26 de març del 2019

Amenaces de mort de l'extrema dreta a la CUP: dues bales a la bústia



CUP






El Nacional
Foto: @cupnacional
Barcelona. Dimarts, 26 de març de 2019
















La CUP de Barcelona ha denunciat amenaces de mort per part de l'extrema dreta. Joan Melenchon, conseller de districte de la CUP a Horta-Guinardó, s'ha trobat dues bales a la bústia i ja ha presentat denúncia davant dels Mossos d'Esquadra. Tot i que no pot assegurar-ho amb certesa, sospita que l'autor de l'amenaça prové de l'entorn de l'extrema dreta, ja que els cupaires són actius denunciant i boicotejant els actes de Vox a la ciutat.



La CUP ha convocat una concentració de protesta per aquests fets a dos quarts d'onze a la confluència de la plaça Espanya amb el carrer Tarragona. Just a tocar, a l'avinguda Maria Cristina, V🤢x té previst celebrar un acte a les dotze del migdia."Davant de l'acte de
V🤢x de dissabte ens hi trobaran de cara. Només plantant cara al carrer i no deixant que tingui cap espai a l'espai públic entendrem que podem combatre l'extrema dreta", ha exclamat la regidora Maria Rovira.















Joan Melenchon ha constatat que l'extrema dreta "no dubta a amenaçar de mort" la CUP perquè la seva feina
"els molesta". També ha aprofitat per tornar a criticar les declaracions del candidat del PSC, Jaume Collboni, que va equiparar els anticapitalistes amb V🤢x.




 

Rovira, per la seva part, ha defensat la necessitat que el conjunt de la classe treballadora s'uneixi des del carrer per plantar cara a l'extrema dreta i "fer allò que els partits no estan fent i que les lleis actuals permeten, ja que deixen que aquests partits i organitzacions d'extrema dreta puguin campar impunement pels carrers".








ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/cup-denuncia-amenaces-mort-extrema-dreta-bales-bustia_368446_102.html