dimecres, 19 de setembre del 2018

Així hem viscut el Barça 4-0 PSV



BARÇA







El Barça s'estrena a la fase de grups de la Champions League golejant el PSV de l'exblaugrana Marc van Bommel amb tres gols de Messi i un altre de Dembélé.








perRoger Requena  
18/09/2018 18:05 | Actualitzat a 18/09/2018 21:25




Messi executa el llançament de falta que ha acabat amb gol contra el PSV | ALEJANDRO GARCÍA / EFE
 




95 LLEGEIX LA CRÒNICA DEL PARTIT. Messi anhela la Champions (4-0). 
95 FINAL! BARÇA 4-0 PSV. Victòria contundent dels blaugranes, que no han perdonat un PSV atrevit. El Barça compartirà liderat de grup amb l'Inter, que ha guanyat 2-1 el Tottenham. 
92 Bogeria a San Siro. L'Inter remunta el Tottenham a San Siro a través d'un córner. Vecino, l'autor del gol dels italians. INTER 2-1 TOTTENHAM. 
89 Vuitè hat-trick de Messi en Champions. L'argentí desfà amb un gran xut creuat amb la dreta l'empat que tenia amb Cristiano Ronaldo en partits de Champions League amb tres gols. En suma 42 en el total de la seva carrera. Ha arrencat amb força el 10 blaugrana la competició europea.
86 GOL del Barça! El quart també el fa MESSI! BARÇA 4-0 PSV










84 Doble CANVI al Barça. Entren Vidal i Arthur per Rakitic i Dembélé.
83 Empata l'Inter en l'altre partit del grup del Barça. Marca Mauro Icardi un golàs contra el Tottenham. INTER 1-1 TOTTENHAM.
82 Segon CANVI al PSV. Malen entra per Bergwijn.
80 Primer CANVI al Barça. Lenglet entra per Coutinho. El francès ocuparà la posició d'Umtiti, que es perdrà per sanció el partit de la segona jornada a Wembley.
79 EXPULSIÓ d'Umtiti. La primera amb el Barça. El francès ha vist la segona groga per obstaculitzar un rival.
78 En dos minuts, el Barça ha sentenciat el partit. Primer, amb un gran gir de Dembélé, que rep d'esquenes a porteria, encara porteria i resol amb un gran xut des de la frontal. Després, Messi defineix amb un elegant toc de primeres.
78 SENTENCIA EL BARÇA! GOL de MESSI! BARÇA 3-0 PSV








76 EL QUE ACABA DE FER DEMBÉLÉ! GOL del Barça! BARÇA 2-0 PSV









73 Alba demana penal per mans d'un defensa que havia desviat una centrada del lateral.
72 Valverde es resisteix a fer canvis. Arthur i altres jugadors escalfen, però el tècnic blaugrana encara no es decideix.
71 Valverde fa que no amb el cap. El tècnic basc no ho veu clar després que Suárez no conectés amb una passada d'un company.
69 Segueix incòmode el Barça, que genera ocasions amb gairebé la mateixa facilitat que permet al PSV avisar amb contracops. Els blaugranes no aconsegueixen adormir el partit, que segueix molt obert, amb la pilota.
67 CANVI al PSV. Surt Viergever i entra Isimat-Mirin.
67 SUÁREZ AL TRAVESSER! Gran intent de vaselina de l'uruguaià, que recull un rebot d'un defensa i intenta sorprendre per dalt a Zuet. Li han faltat uns centímetres a la pilota per acabar entrant.
66 Ho torna a provar Lozano! El PSV no es rendeix i vol donar la sorpresa al Camp Nou. El mexicà ho ha intentat amb un xut ras des de fora l'àrea que no troba porteria.
65 PIQUÉ SALVA EL BARÇA! El central es llença sobre la gespa per enviar a córner un xut de Lozano amb l'esquerra. El PSV genera perill amb molt poc, ja que els blaugranes segueixen massa tous en defensa.
64 Crits de "llibertat presos polítics" al Camp Nou. Poc abans, l'afició blaugrana havia corejat crits d'"independència", com és habitual als minuts 17:14 de cada part.
62 SEGUR TER STEGEN! L'alemany bloca un xut fort d'Angeliño amb l'esquerra i no dona opció al rebot a De Jong, que ja estava pendent d'una segona acció. El Barça, massa tou en defensa ara.
61 Ho prova Messi! Falta desviada de l'argentí, que xuta al pal del porter una falta a la frontal de l'àrea orientada per un dretà.
58 L'HA TINGUT COUTINHO! De nou el brasiler ho intenta amb un xut enroscat, aquest cop si que anava entre pals, però Zuet l'envia a córner amb una gran estirada. El Barça busca el segon!
57 A l'altre partit del grup, el Tottenham marca contra l'Inter. Eriksen avança als anglesos, propers rivals dels blaugranes.
57 GROGA per De Jong per agafar de la samarreta Coutinho.
55 GROGA per Umtiti, la primera del partit, per una falta protestada pel francès.
55 PERDONA COUTINHO! A punt de marcar el segon el brasiler amb un xut enroscat des de dins de l'àrea que se li ha anat massa elevat. Poc abans, Lozano havia avisat amb un contracop.
52 A punt de ficar-se en problemes Zuet! Gran pressió de Suárez, que ha estat a prop de pispar-li la cartera amb una bona pressió. El davanter blaugrana té ganes de marcar després de la falta rebuda.
51 Suárez es menja l'àrbitre a protestes una acció on ha caigut prop de l'àrea en una topada amb l'espatlla amb Dumfries. L'uruguaià, molt enfadat, escalfa el Camp Nou.
50 Avisa Messi! Xut enroscat des de la frontal que Zoet bloca i un defensa refusa. El primer remat entre pals de la segona part.
50 Els blaugranes se senten amb el partit controlat, però els falta donar una mica més de ritme a la pilota per tal de fer mal real a un PSV ben posicionat.
48 El Barça ha sortit disposat a marca el segon en l'inici del segon temps.
46 COMENÇA la segona part!
45 Els 73.462 espectadors del Barça-PSV representen la millor entrada d'aquesta temporada al Camp Nou. Supera lleugerament l'assistència del partit contra l'Osca (71.892 espectadors).
 








45 FINAL de la primera part! BARÇA 1-0 PSV!
42 El gol del Barça ha calmat el partit, que s'havia convertit en un estira i arronsa. Els blaugranes tornen a tenir tranquil·litat i torna a animar-se a buscar el segon amb xuts llunyans. L'últim, de Rakitic, força centrat.
35 Messi és el segon jugador de la història en marcar en 14 Champions consecutives. Iguala Raúl González.
32 Falta deliciosa, subtil, enroscada i precisa, de Leo Messi, que anota el primer gol del Barça a la Champions amb un llançament de falta perfecte. És el primer gol d'aquesta edició de la Champions, i la 36a diana de falta directa de l'argentí amb el Barça. Quin golàs!








2 Falta deliciosa, subtil, enroscada i precisa, de Leo Messi, que anota el primer gol del Barça a la Champions amb un llançament de falta perfecte. És el primer gol d'aquesta edició de la Champions, i la 36a diana de falta directa de l'argentí amb el Barça. Quin golàs!

32 GOL del Barça! QUIN GOLÀS DE MESSI! BARÇA 1-0 PSV
29 Falta perillosa sobre Dembélé a la frontal de l'àrea. El francès havia tornat a fer una conducció egoïsta, on havia pogut combinar amb Messi, que xutarà la falta.
28 Ho intenta de lluny Sergi Roberto! Gran canvi de ritme per desfer-se d'un defensa i xut centrat que bloca el porter del PSV en dos temps.
26 S'empipa el Camp Nou, que reclama una falta sobre Coutinho ignorada per l'àrbitre. Poc abans, Dembélé ha arrencat la moto en camp propi, però ha volgut fer la guerra pel seu cantó i no ha vist cap company.
22 Gran combinació del Barça. De dreta esquerra i d'esquerra a dreta, Coutinho centra cap a Sergi Roberto, que remata tou i centrat.
21 Lozano, massa forçat, acaba xutant la pilota sense perill des de la banda després d'una cursa per la dreta amb un Alba que li ha frenat el pas.
20 Suárez al lateral de la xarxa! Gran passada a l'espai per l'uruguaià, que ha intentat una rematada una mica forçada per la falta d'angle.
17 El PSV torna a rondar l'àrea del Barça, que segueix jugant amb foc. Tercera arribada dels holandesos, aquesta última finalitzada amb un xut blocat per un defensa.
16 MESSI AMUNT! L'argentí ha intentat rematar de primeres una centrada des de l'esquerra, però el seu intent ha marxat massa alt.
14 Segona ocasió clara del PSV, una rematada enroscada des de la frontal que marxa per un costat.
12 Massa amunt Dembélé! El francès havia recollit una pilota botant des de dins de l'àrea però la seva rematada amb l'esquerra tampoc troba porteria. El Barça comença a avisar.
11 Avisa el Barça! La rematada de Coutinho a una centrada des de la dreta marxa lleugerament desviada.
7 PERDONA Pereiro! A punt de marcar el PSV amb un potent xut dins de l'àrea que surt desviat per molt poc.
3 El Barça controla la pilota en els primers minuts mentre el PSV espera replegat en camp propi.
1 COMENÇA el partit al Camp Nou!
0 Ja surten els jugadors de Barça i PSV sobre la gespa del Camp Nou! Això és a punt de començar!
0 El Barça, amb l’estadística al seu favor: fa cinc anys i mig que no perd en Champions al Camp Nou. Si no cau en els tres partits de la fase de grups, igualarà el rècord històric del Bayern Munic (29). D’altra banda, els blaugranes mai han perdut en la seva estrena en la fase de grups de l’era Champions League. 
0 El Barça estrena aquesta tarda el nou horari Champions. El partit serà a les 18:55 hores, i no a les 20:45 hores, com era habitual. A les 21 hores, es disputaran la meitat de partits d’aquest dimarts.
0 L'11 del PSV: Zoet; Domfries, Schwaab, Viergever, Angelino; Hendrix, Rosario, Pereiro; Lozano, Bergwijn, De Jong.
0 L'11 del BARÇA: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Busquets, Rakitic, Coutinho; Dembélé, Suárez i Messi.
 







Enllaç notícia :