divendres, 20 de juliol del 2018

Una quinzena de ferits en un atac amb ganivet en un autobús a Schleswig-Holstein



SUCCESSOS







El Nacional
Foto: TNN
Barcelona. Divendres, 20 de juliol de 2018




















Una quinzena de persones han resultat, dues d'elles de gravetat, en irrompre un home armat amb un ganivet en un autobús urbà a la ciutat alemanya de Lübeck (en l'estat de Schleswig-Holstein).



L'agressor ja ha estat detingut, segons informa el diari local Lübecker Nachrichten. Segons aquest mitjà, que cita fonts policials, l'atac s'ha saldat amb dotze ferits lleus i dos de caràcter greu. Pel que sembla, l'agressor ha pujat a l'autobús, ha tret un ganivet i ha començat a atacar els passatgers.



El conductor de l'autobús, en adonar-se del que estava succeint, ha parat el vehicle i ha obert les portes perquè els passatgers poguessin fugir. L'agressor també l'hauria ferit. D'acord amb la
informació obtinguda per Lübecker Nachrichten, l'agressor tindria uns 30 anys i seria originari de l'Iran.












Tanmateix, la Policia de la ciutat, de moment, només ha informat del fort operatiu desplegat a la zona on ha tingut lloc l'atac, així com de què el succés no ha provocat morts, contràriament en el que han informat inicialment alguns mitjans locals. Tampoc no ha facilitat cap informació sobre la gravetat o situació dels ferits.









Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/iglobal/atac-ganivet-alemanya_289989_102.html