dimecres, 9 de maig del 2018

La Guardia Civil torna a demostrar la seva incultura sobre els PPCC i s'inventa la ciutat de Menorca




Política doble fletxa







L'efecte Sant Esteve de les Roures es multiplica i l'invent ja té perfil oficial.








Gerard Sesé @gerardsese | Doncs sí, hi han tornat. La Guardia Civil espanyola s'ha tornat a equivocar. Aquest cop, però, no ha estat en un informe com ja va passar amb Sant Esteve de les Roures, una població que no existeix i ha esdevingut tot un fenomen a les xarxes, sinó que ha estat en un tuit al seu perfil oficial. El més divertit de tot, però, és que ja ha creat el mateix efecte multiplicador.







Un agent de la Guardia Civil davant l'ordinador








La Guardia Civil ha tornat a evidenciar la seva incultura sobre la geografia dels Països Catalans. Aquest cop s'ha inventat la ciutat de Menorca. L'illa de l'arxipèlag Balear es diu Menorca però no és pas cap ciutat. Les principals poblacions de Menorca són Maó i Ciutadella de Menorca.


Malgrat això, la Guardia Civil ha explicat en un tuit que un agent seu es trobava a la "ciutat menorquina de Menorca". El text diu exactament: "El #Seprona vigila
nuestro medio ambiente para que nadie lo altere. En ésta ocasión un motorista controla desde lo alto el entorno de la ciudad menorquina de #Menorca. Precioso paisaje que hace más agradable nuestro trabajo."


Pocs minuts després, com ja va passar amb Sant Esteve de les Roures, apareixia un nu perfil a Twtter, l'Ajuntament de Menorca, que va començar a interactuar amb els usuaris i amb la mateixa Guardia Civil.




Enllaç notícia :