dimecres, 5 de juliol del 2017

Oficial: Leo Messi renova fins al 2021



BARÇA - ESPORTS







L'estrella blaugrana tindrà una clàusula de rescissió de 300 milions d'euros








| 05/07/2017 a les 11:30h
 
 
 
 
 
 
 
Leo Messi, celebrant el 6-1 contra el PSG | FCB
 
 
 
 




El Futbol Club Barcelona ha fet oficial aquest matí l'acord perquè Leo Messi ampliï la seva relació contractual el club. L'acord fa oficial la renovació que signarà fins al 30 de juny del 2021, acord que es formalitzarà en les pròximes setmanes, quan el jugador es reincorpori a la disciplina de l'equip.


 

D’aquesta manera, Messi seguirà com a blaugrana durant quatre anys més. En un comunicat, el club celebra la continuïtat i el compromís "del millor jugador de la història", recordant que es va formar al planter, i que ha desenvolupat tota la seva carrera professional a Barcelona, convertint-se en "l'emblema d'una era d'èxits extraordinària i inèdita al futbol mundial".





Un dels moments més recordats de la temporada recentment acabada és el gol de la victòria in extremis contra el Reial Madrid al Santiago Bernabeu, quan va exhibir la seva samarreta a la parròquia blanca.













Messi i el Barça 

El crac argentí va arribar a Can Barça el 2000, amb només 13 anys, procedent del planter del Newell's Old Boys. Va anar progressant de manera frenètica per totes les categories de la Masia i, abans d’arribar al primer equip, va passar per l’Infantil A, el Cadet B, el Cadet A, el  Juvenil A, el Barça C i el Barça B. Amb només 16 anys, va debutar en un amistós davant el Porto, l’any 2004, tot i que va ser la temporada següent quan va arribar el seu debut oficial, contra l’Espanyol, a Montjuïc, i amb només 17 anys. Poc després, va arribar el seu primer gol amb el primer equip, la ja famosa diana contra l’Albacete al Camp Nou.





Amb el Barça, Messi ha guanyat 8 Lligues, 4 Champions, 5 Copes del Rei, 7 Supercopes d’Espanya, 3 Supercopes d’Europa i  3 Mundials de Clubs. A més, pel que fa a premis individuals, suma 5 Pilotes d’Or -més que qualsevol altre jugador a la història del futbol-, 4 trofeus Pitxitxi i 4 Botes d’Or, entre d’altres.




Amb la samarreta del Barça, l’argentí ha anotat un total de 507 gols en 583 partits i és el màxim golejador de la història del Club, així com el màxim golejador de la història de la Lliga Espanyola.













Enllaç noticia :

http://www.naciodigital.cat/noticia/134298/oficial/leo/messi/renova/fins/al/2021