dimarts, 13 de juny del 2017

Agredits diversos estudiants del Thau durant el viatge de final de curs a Irlanda



SOCIETAT







per Redacció del TOT fa 2 dies 






Els fets han tingut lloc aquest dissabte, 10 de juny, al vespre  








Imatge del castell d'Swords FOTO: Google Maps






Un grup d'estudiants de 4t d'ESO del Thau han estat víctimes d'una agressió a la població irlandesa d'Swords, a la vora de Dublín.




Els fets han tingut lloc aquest dissabte, 10 de juny, al vespre, mentre els estudiants santcugatencs es trobaven a un parc de la localitat irlandesa jugant a futbol i passant l'estona.




Segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat, un grup de més de 30 joves de la localitat se'ls va tirar a sobre i va començar a pegar-los sense que aquests s'ho esperessin. Alguns dels santcugatencs haurien pogut fugir i alertar a la Policia.





D'altra banda, alguns dels alumnes santcugatencs han hagut d'anar a l'hospital per rebre atenció mèdica. Tot i que no hi ha cap d'ells amb pronòstic greu, i han pogut tornar tots a dormir a la casa on s'allotjaven, hi ha alguns alumnes que tenen fortes contusions.




El director del Thau Sant Cugat, Ricard Bahí, ha explicat al TOT Sant Cugat que des que han passat els incidents s'han enviat dos comunicats a les famílies per explicar-los la situació. A més, s'ha mantingut contacte constant amb els mestres que hi ha a Irlanda i les famílies santcugatenques per veure l'evolució dels alumnes. En un dels comunicats del centre, la direcció de l'escola diu:



"lamentar l'agressió soferta per l'esmentat grup d'alumnes". A més, "des de l'escola s'elaborarà un informe sobre les circumstàncies i les conseqüències de l'esmentat incident". En aquest cas, Bahí ha explicat que durant la pròxima setmana s'acabarà de recollir tota la informació per veure què es fa i si cal emprendre alguna mesura.




Els alumnes de 4t d'ESO del Thau Sant Cugat es troben a la localitat d'Swords realitzant el treball de síntesi i el viatge de final de curs. Tot i l'incident, després d'haver-los avaluat mèdicament, l'escola manté el programa d'activitats previst i tornaran dimecres, 14 de juny a Sant Cugat.







Enllaç noticia :

http://www.totsantcugat.cat/actualitat/poble/societat/agredits-diversos-estudiants-del-thau-durant-el-viatge-de-final-de-curs-a-irlanda-68854102.html?platform=hootsuite