dijous, 6 d’abril del 2017

Ferrari Land engega motors després de dos anys d'obres i 100 milions d'inversió



PORTAVENTURA






El nou parc temàtic de l'entorn de Port Aventura és un recorregut per la història de "Ferrari, des d'un petit taller fins a l'actualitat", destaca Luca Fuso

 L'objectiu és assolir la xifra rècord de 5 milions de visitants

VÍDEO Així és l'experiència Red Force, l'accelerador vertical de Ferrari Land 




 



, Salou | 06/04/2017 a les 10:24h
 
 
 
 
 
 
Primeres persones a gaudir de l'experiència Red Force | Adrià Costa
 
 
 
 
 
 
Per fi ha arribat el dia. Ferrari Land ja és una realitat. Després de més de dos anys d'obres i més de 100 milions d'inversió, aquest dijous s'ha donat el tret de sortida a la nova aventura que proposa PortAventura en el seu tercer parc temàtic, el Ferrari Land. L'objectiu del parc català és passar dels 4 actuals als 5 milions de visitants i convertir-lo en una destinació familiar “líder al món”.


 
 
Luca Fuso, Chief Brand Office de Ferrari, ha destacat que "Ferrari Land representa fidelment el que vol transmetre la marca". El parc temàtic és un recorregut per la història de "Ferrari, des d'un petit taller fins a l'actualitat" i ha assegurat que per nosaltres ja és un gran èxit mundial".  L’objectiu és que el parc ajudi a reforçar els mercats italià, alemany, belga, holandès i dels països nòrdics.
 
 
 










La joia de la corona és l'accelerador vertical, una atracció que permet viure la sensació que senten els pilots de Fórmula 1 quan condueixen un monoplaça. L'atracció té una altura de 112 metres, les vagonetes de l'atracció arriben a agafar una velocitat de 180 quilòmetres per hora en cinc segons i té una caiguda en picat amb inclinació màxima de 90 graus. Tot això en un recorregut de 880 metres que es recorreran en poc més de 100 segons.





La joia de la corona de Ferrari Land, l'accelerador vertical Red Forces Foto: Adrià Costa






El parc té més de 70.000 metres quadrats, on hi ha onze atraccions. En aquest espai el visitant pot recórrer els carrers de Maranello, poble situat al nord d'Itàlia a la regió d'Emília-Romanya, gràcies a l'ambientació que ha aconseguit el parc. A banda, també cal afegir-hi les rèpliques de la plaça de Sant Marc de Venècia, el Coliseu de Roma i la Scala de Milà, sense oblidar les edificacions inspirades en la casa d'Enzo Ferrari.











L'espai dedicat a l'escuderia "rosso corsa" també té una sala amb vuit de simuladors semiprofessionals, un circuit amb més de 570 metres -la Maranello Grand Race- i dues torres de rebot de 56 metres d'alçada en forma de pistó. Com no podia ser d'una altra manera, també hi ha botigues i 5 restaurants.











Interès mundial

Aquest dijous Ferrari Land ha acollit més de 250 periodistes d'arreu del món. La inauguració del segon parc temàtic dedicat al Cavallino Rampante -el primer a Europa- ha aixecat gran expectació.






Luca Fuso, a la dreta, amb Fernando Aldecoa, a la inauguració de Ferrari Land Foto: Adrià Costa






Inauguració de Ferrari Land Foto: Adrià Costa






Un moment de l'espectacle a la inauguració de Ferrari Land a PortAventura Foto: Adrià Costa






Les autoritats a la inauguració de Ferrari Land Foto: Adrià Costa
 






Ferrari Land Foto: Adrià Costa






Confeti a l'entrada de Ferrari Land durant la inauguració Foto: Adrià Costa






Confeti a Ferrari Land durant la inauguració Foto: Adrià Costa






Enllaç noticia :