dilluns, 5 de setembre del 2016

La CUP anuncia que donarà suport a la qüestió de confiança



PAÍS - PRINCIPAT

'Les deu diputades de la CUP donaran la confiança perquè culmini la legislatura amb els objectius amb què va iniciar-se'.








La diputada Anna Gabriel, CUP






Per: Redacció 

05.09.2016  09:53





La diputada Anna Gabriel ha anunciat en una entrevista a TV3 que la CUP votaria sí a la qüestió de confiança del dia 28. ‘Les deu diputades de la CUP donaran la confiança perquè culmini la legislatura amb els objectius amb què va iniciar-se.’ També ha dit que treballaven perquè el pressupost no fos cap obstacle a aquest suport: ‘No ha de ser cap escull per a donar el sí el dia 28.’ I ha afegit que negociaven per arribar a una entesa de mínims sobre els comptes.



La CUP vol veure reflectides en els pressupostos algunes propostes bàsiques per a la formació de ‘sentit comú’, com la voluntat de ruptura amb l’estat espanyol i partides que acompanyin la celebració del referèndum unilateral d’independència (Rui), a més d’acabar amb les retallades.



‘Volem que els pressupostos reflecteixin aquest objectiu de legislatura’, ha indicat Gabriel, que ha afegit que els ‘cupaires’ no coneixen els comptes i que confien a poder treballar-los conjuntament i no trobar-se amb una proposta tancada.



Sobre si mantindran noves reunions amb Puigdemont abans del 28 de setembre, ha
expressat la seva disposició: ‘Mantindrem les reunions que facin falta’, ha finalitzat.
Escolteu l’entrevista completa ací. A partir del minut 4, Gabriel explicita que els deu diputats de la CUP votaran a favor de la qüestió de confiança:













Enllaç noticia :