dimarts, 26 de juliol del 2016

El PPC vol boicotejar la votació de les conclusions del Procés Constituent



Albiol proposa una plantada amb C's i PSC. Vol que els diputats de JxSí i la CUP "es quedin solets".








Albiol, amb el cartell d'Endavant.   |   ACN (Aleix Moldes)






per ACN 26 de Juliol 2016 a les 15.23 h 





El PPC vol boicotejar la votació de les conclusions de la comissió del Procés Constituent. El coordinador general de la formació, Xavier Garcia Albiol, ha anunciat aquest dimarts que ha proposat als líders de Ciutadans, Inés Arrimadas, i del PSC, Miquel Iceta, donar una resposta conjunta en el cas que finalment s'inclogui al ple la votació de les conclusions de la comissió d'estudi sobre el Procés Constituent.
La proposta d'Albiol passa perquè tots els diputats d'aquests tres grups marxin de l'hemicicle en el moment de la votació "per deixar plantats" els diputats de JxSí i la CUP i "es quedin solets". El líder del PP català ha demanat a C's i PSC "habilitat política" per donar una resposta conjunta contra
aquells que "volen rebentar l'estat de dret".


Albiol ha demanat a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que "faci un esforç per tenir un rampell de seny" i no permeti aquesta votació, que segons Albiol és "una barbaritat i un frau". A més, el líder dels populars catalans ha recordat a la presidenta de la cambra que hi ha un informe dels serveis jurídics del Parlament on queda "molt clar" que una proposta com aquesta "no es pot tramitar al si de la cambra".


Si finalment les conclusions s'acaben votant al ple, el coordinador general del PPC ha demanat que siguin "valents" i no facin vot secret.
Enllaç noticia :