dilluns, 7 de març del 2016

[Vídeo] Iglesias i Errejón escalfen el Dia de la Dona

Última actualització Dilluns, 7 de març de 2016 16:00 h


Els cartells amb les cares d’Iglesias i Errejón de la campanya de Podemos amb motiu del Dia de la Dona irriten la xarxa i fan aflorar un vídeo on Iglesias parla de fer política "en masculí i per collons".




 









Narcisisme o estupidesa? és la pregunta recurrent davant la campanya que ha engegat Podemos pel Dia de la Dona a  les xarxes socials. La campanya que defensa la igualtat i condemna la violència masclista ha rebut dures crítiques pels cartells amb les cares de Pablo Iglesias i Íñigo Errejón, a qui qualifiquen de mascles alfa del partit. Errejón, que ha piulat el cartell amb la seva pròpia imatge, ha estat titllat de megalòman i de practicar el postureig constant. Arran de la polèmica ha aparegut un vídeo on Iglesias defesa anar a les eleccions “d’una manera masculina i per collons" i dir al poder: "estem aquí per les meves pilotes". 
 
Altres comentaris a la xarxa van en el sentit de considerar que pels líders de Podemos la igualtat efectiva consisteix en, efectivament, posar la seva cara a tot arreu.

Els cartells de Podemos amb motiu del Dia de la Dona Treballadora s’han impulsat a les xarxes socials amb el hashtag # UnPaísPorLaIgualdad amb el lema ' Un país con nosotras, ni una menos ' i a més de les cares d’Iglesias i Errejón també apareixen cares d’altres dones del partit.   

















Enllaç noticia :

http://directe.cat/483152