divendres, 29 de gener del 2016

El jutge dicta llibertat per a Rus, amb una fiança de dos milions d’euros

Divendres  29.01.2016  00:18

També posa en llibertat provisional sota fiança Medina, Llopis i Caturla.








El jutge ha decretat llibertat provisional per a Alfonso Rus, Juan José Medina, Emilio Llopis i Máximo Caturla. Tanmateix, les fiances que ha establert són milionàries. Dos milions d’euros en el cas de Rus i Caturla, i un per a Medina.

A la sortida de la Ciutat de la Justícia de València en llibertat condicional, després de seixanta hores de retenció, Rus davant els periodistes aplegats va assegurar que era innocent: ‘Tot és un muntatge i ja diré de qui.’ També hi havia ciutadans indignats amb Rus, que van increpar-lo:


Per Rus, la seva detenció havia estat ‘radiada des de feia un any’ i amb ‘una posada en escena de meravella’: ‘Des de feia molt de temps em volien apartar del partit.’ Va dir també que confiava en la justícia i en la seva innocència, tot assenyalant que es trobava molt cansat i que algun dia explicaria els detalls del ‘muntatge’ que denunciava.

L’ex-dirigent del PP va confirmat que s’havia negat a declarar al jutge perquè no sabia de què se l’acusaba ni els detalls obtinguts durant la investigació de la Fiscalia Anticorrupció: ‘Quan sàpiga de què m’acusa respondré. Vull saber com i per què, a banda els delictes de què se m’acusa.’

El fiscal anticorrupció havia demanat l’entrada a la presó de l’ex-president de la Diputació de València i ex-batlle de Xàtiva, però el jutge va rebutjar la petició perquè consideraba que no hi havia risc de fugida ni de destrucció de proves.


Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/el-jutge-dicta-llibertat-per-a-rus-amb-una-fianca-de-dos-milions/