dijous, 10 de desembre del 2015

Pimec descarta per «impossible» la fusió amb Foment del Treball

| 10/12/2015 a les 12:45h

El president de la patronal de micro, petita i mitjana empresa, Josep González, defensa traslladar el model ''d'unitat d'acció sindical'' als empresaris

Foment-Cecot, un conflicte amb el dret a decidir de fons

 

 

 


El president de Pimec, Josep González, en una roda de premsa celebrada aquest dijous. Foto: ACN

Després de tres rondes de negociacions entre Pimec i Foment del Treball per tancar una fusió, s'ha donat per enterrat definitivament el procés d'entesa. ''És una missió impossible'', ha reconegut Josep González en una roda de premsa aquest dijous al matí. 
El president de Pimec ha explicat que el model patronal català ''es queda com està'', amb una representació de Foment per a les grans empreses i de Pimec per a les petites i mitjanes.


'No hi haurà cap més ronda de converses'' per buscar una fusió, ha afegit. Tot i així, González ha dit que l'entitat que presideix no serà ''bel·ligerant'' i un cop finalitzin els processos judicials oberts entre les dues patronals treballarà per definir una ''unitat d'acció'' similar al model actual dels sindicats.

Reforma laboral

Respecte a les eleccions espanyoles del 20-D, González ha assegurat que el partit que guanyi no derogarà la reforma laboral i ha afirmat que seria "una irresponsabilitat" fer-ho. Com a molt, ha obert la possibilitat que es modifiqui.
Enllaç noticia :