dilluns, 10 d’agost del 2015

L’ANC presenta un vídeo antídot contra la campanya de la por

Dilluns, 10 d'agost de 2015 13:40 h

Marchante, Caram, Baños i Puigcorbé parlen en un vídeo de l’estat del benestar i les pensions a la Catalunya independent.












La periodista Karmele Marchante, la monja dominica Sor Lucía Caram,  el candidat de la CUP Antonio Baños i l’actor i regidor d’ERC Juanjo Puigcorbé, són els protagonistes del nou vídeo de la campanya Ara és l’Hora, en el què dialòguen en castellà sobre les pensions i l’Estat del benestar en una Catalunya independent. 

En la conversa es desmunta la falacia que en una Catalunya independent les pensions no estarn garantides. Caram recorda que una Catalunya independent no anirà en contra de ningú.  











“Cal teure a la gent la por a perdre les pensions en una Catalunya indepedent”, diu Puigcorbé que esperona els pensionistes a pensar en els futur dels seus fills i nets i apostar per un nou estat. Caram per la seva banda recorda que la fe i la passió per un poble i per la llibertat fa avançar Catalunya però ara han aconseguit posar la por que es paralitzant i fa que la gent dubti, però cal  segur lluitant. “Catalunya és solidària i no té cap problema en compartir i repatir”, explica la monja dominica que basa l’afirmació en la seva experiènci a en la lluita de la pobresa infantil a tot l’estat esapnyol.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/424215/lanc-presenta-un-video-antidot-contra-la-campanya-de-la-por