dimecres, 26 d’agost del 2015

Amb un Estat propi els catalans estalviarien 80 milions l'any en carburants

25/08/2015

PLEBISCITÀRIES

Petrolis Independents denuncia l'oligopoli de Repsol, Cepsa i BP.


Redacció





Petrolis Independents, la franquícia de la cadena Petro7, assegura que amb un Estat propi els catalans s'estalviarien al voltant de 80 milions d'euros anuals. Segons dades del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, que publica els preus mitjans de totes les demarcacions espanyoles, Petrolis Independents afirma que els ciutadans de Catalunya deixarien d'haver de pagar els diners corresponents als "marges excessivament engreixats" de Repsol, Cepsa i BP.


La benzinera, la primera low cost amb "consciència social catalana", afegeix que aquestes tres companyies, que controlen el 85% del mercat, mantenen marges de benefici sobre costos que dupliquen, com a mínim, els que les grans companyies apliquen a França.

Per això els propietaris de Petrolis Independents qualifiquen aquesta política comercial "d’abusiva".

"Aquest pacte a tres bandes és el que els permet mantenir la situació oligopolística que impedeix el naixement de marques lliures d’interessos vinculats a l’oligarquia espanyola", afirma Petrolis Independents, que reitera que l'Estat català "podrà trencar l'oligopoli dels carburants", perquè les decisions que afecten a les operadores es prendran al Principat.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/08/amb_un_estat_propi_els_catalans_estalviarien_80_milions_l_any_en_carburants_111922.php