divendres, 24 de juliol del 2015

L’estelada a la samarreta del Barça! la xarxa clama contra la sanció de la UEFA

L’estelada, a la samarreta i al camp
Divendres, 24 de juliol de 2015 10:55 h

 

#EsteladaForUEFA la xarxa respon amb contundència a la sanció de la UEFA i reclama que la direcció del Barça es mulli. Xavier Sala-i-Martín reclama que no es pagui la sanció.


Reaccions a la xarxa davant la sanció econòmica de la UEFA enviant estelades per twitter al compte @UEFA. L’organisme encara perdonava la vida al Barça assegurant que no tancaria el camp. La mà negra del president de la Federació Espanyola de Futbol al darrera d'una sanció que ha aconseguit polititzar l’esport i internacionalitzar el conflicte i l’estelada.



 

Els 30.000€ de sanció al club són una quantitat ínfima per a un club econòmicament tant poderós com el Barça, per això s’ha demanat a la directiva que es mulli i es proposa que l’equip reaccioni i llueixi l’estelada a la samarreta en els propers partits de la Champions, encara que això suposi un cost de 30.000€ per partit. 

L'economista i exmembre de la directiva del Barça, Xavier Sala-i-Martín, ha demanat fins i tot que el Barça no pagui la sanció. Actuarà Bartomeu?

La Federació Espanyola, al darrera de la sanció

Que la UEFA desoís l’informe del seu enviat a l’Olympiastadion i acabés donant curs al recurs de l’advocada esportiva Anna Bordiugova que va denunciar la vulneració de l'article 16.2 del reglament, es deu a la mà negra de la Federació Espanyol de Futbol. Segons ha explicat RAC1 un dels inspectors que han intercedit en aquest afer és amic d’un dels fills d’Angel Maria Villar, president de la Federació Espanyola de futbol i un dels vicepresidents de l’organisme europeu.

Gràcies a la sanció, el conflicte s’internacionalitza

L’efecte de la sanció, com és habitual, serà el contrari al que es pretén quan la qüestió suposa una vulneració de les llibertats tant flagrant. La gent també s’està mobilitzant per omplir els propers partits de la Champions d’estelades al camp.

En ple procés independentista a Catalunya, la UEFA ha aconseguit polititzar l’esport i internacionalitzar el conflicte i l’estelada. Amb aquesta sanció, el Barça es converteix en el club del poble català i de la independència de Catalunya a ulls de tot Europa.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/421378/lestelada-a-la-samarreta-del-barca-la-xarxa-clama-contra-la-sancio-de-la-uefa