dilluns, 6 de juliol del 2015

500 càrrecs de Podemos s’aixequen contra Pablo Iglesias

Dilluns, 6 de juliol de 2015 11:30 h

La privatització del procés de primàries per part del líder del partit, segueix fent grossa la crisi.




Teresa Rodríguez és una de les abanderades del canvi a Podemos


La crisi segueix al partit de Podemos a causa del procés de primàries que ha endegat en el qual hi haurà una circumscripció única per tal de forçar que la candidatura d’Iglesias s’asseguri el lideratge intern de manera uniforme.

“Podemos es participación”

A més a més de la revolta de diverses autonomies contra Iglesias que explicàvem la setmana passada, ara hi hem de sumar 500 persones recollint signatures per sotmetre a referèndum intern aquest procés de primàries.



La iniciativa, intitulada “Podemos es participación” compta amb el suport de càrrecs orgànics, electes i fins i tot artistes vinculats. Al darrera de tot sembla que hi torna a haver la cap de files de Podemos Andalucía, Teresa Rodriguez, i la del Navarra, Laura Pérez.

El propòsit és “apostar per l’elecció territorialitzada dels candidats i candidates amb un sistema electoral proporcional. Iglesias es resisteix a aplicar la democràcia real que tant predica en discursos i mítings: “hem de fer un esforç més, degenerositat, d’unitat, i de participació”.

Finalment concreten la proposta, una consulta on es posi a votació el model de primàries defensat per la direcció, i un model que aposti per l’elecció territorialitzada de les llistes. “A Podemos mai ens hem equivocat a l’hora de donar la paraula a la gent” –diuen.



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/418585/500-carrecs-de-podemos-saixequen-contra-pablo-iglesias