dilluns, 1 de juny del 2015

La Razón considera que Mas és un “bellaco”

Dilluns, 1 de juny de 2015 10:25 h

El rotatiu dedica la portada a vomitar bilis amb tres fotografies del somriure de Mas durant la xiulada, amb voluntat de provocar i buscar una sanció per part de la comissió antiviolència


El diari dirigit per Francisco Marhuenda ha col·locat tres fotografies d’Artur Mas a la portada de La Razón durant la xiulada a l’himne espanyol. Les imatges van acompanyades d’un extracte de l’article d’opinió d’Alfonso Ussía on s’insulta repetidament al president Catalunya fet pels qual segur que no es convoca cap comissió de sanció.


La portada-insult contra el president de la Generalitat passarà impune, mentre es buscarà la sancio contra el xiulet


La sonrisa “taimada”

El rotatiu ha qualificat el somriure d’Artur Mas de “taimado”. El diccionari de la Real Academia de la Lengua Espàñola deixa clar el significat de la paraula:

taimado, da.
(Del port. taimado, der. de teima, tema, obstinación).
1.      adj.Bellaco, astuto, disimulado y pronto en advertirlo todo. U. t. c. s.

Impunitat total per insultar


El rotatiu nacionalista espanyol busca provocar i atiar l’odi en el sí del comitè antiviolència que hi ha convocat per avui amb l’objectiu de sancionar la xiulada.

La Razón insulta no només amb un sinònim de “bellaco” al president Mas, sinó que li profereix una ràfega d’insults addicionals, mentre es lamenta que “La justícia ampara pitar al rey: No es un ultraje a la Nación”.

Concretament el diari, a través de l’article d’Ussía en portada, que sembla ben bé una editorial diu que Urkullu és “más nacionalista que Mas” i diu que és “está mucho mejor educado”

També li diu “hortera crecido a la sombra de los Pujol”. Al final de l’extracte qualifica FC Barcelona i Athletic Club de Bilbao de “groseros”

La Razón segueix la dinàmica ridícula de l’Estat barrejant política i esport, tal i com els ha agradat sempre fer.


Enllaç noticia :


2 comentaris :

endeve ha dit...

Es normal este idioma medieval,de bellaco etc...que no os enterais que estamos en el 2015 tira ya !!!!!!!!!! negar la realidad de 100.000 personas,

Unknown ha dit...

la sinrazon no informa es carn de femer