dilluns, 15 de juny del 2015

Colau i Trias es discuteixen pels desnonaments

15/06/2015

MUNICIPALS-BARCELONA

L'alcaldessa de Barcelona afirma que n'ha evitat quatre a Nou Barris, però CiU diu que els va aturar el govern anterior.

 

Redacció


Trias i Colau, durant l'acte d'investidura - JORDI BORRÀS


L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l'exalcalde de la ciutat, Xavier Trias, es discuteixen per atorgar-se l'autoria dels desnonaments aturats aquest dilluns a Nou Barris. Tal i com ha explicat El Singular, la líder de Barcelona en Comú, acompanyada de Janet Sanz (la quarta tinent d'alcalde) ha impedit un dels nou desnonaments previstos per aquest dilluns a Nou Barris, que finalment ha estat suspès tal com havien sol·licitat el districte i els serveis socials.

Tot i això, CiU Barcelona ha piulat aquesta tarda que "tots els desnonaments previstos per aquesta setmana a Nou Barris han estat aturats a instàncies del Govern de Xavier Trias" i, per tant, desautoritza el mèrit que s'ha atorgat Colau.

Tal i com es pot veure a continuació, Sanz ha respost el tuit de @CiUbcn: "No és veritat. Dels 9 només hi havia 4 que s'havien suspès divendres. L'alcaldessa [Colau] n'ha aturat un personalment. Jo un altre".










Enllaç noticia :


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/06/colau_i_trias_es_discuteixien_pels_desnonaments_109849.php