dimecres, 27 de maig del 2015

Quatre neonazis li trenquen la mandíbula a un independentista

Avui a les 15:00h.

L’agressió al jove de 18 anys ha estat “per motius ideològics”.




Imatge d'una estelada


Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes i n’han imputat un altre -tots quatre d’ideologia neonazi- per agredir un jove independentista a Lleida. L’agressió, segons la policia catalana, ha estat amb una “motivació ideològica”. 

Els fets es van produir el passat 5 de maig quan un grup de persones van agredir i intentar robar a un jove després d'insultar-lo per la seva ideologia, contrària a la dels presumptes agressors. La víctima, un jove de 18 anys a qui li van trencar la mandíbula i li van produir diverses contusions, va denunciar l'agressió.


La policia va iniciar una investigació, arran de la qual es va poder identificar els presumptes agressors, que van ser reconeguts per la víctima. Tres dels homes han estat detinguts aquest dimecres i tots quatre, de nacionalitat espanyola, han estat imputats “per una temptativa de robatori amb violència i un delicte de lesions amb l'agreujant de motivació ideològica”, segons un comunicat dels Mossos.

Un dels presumptes agressors ja va ser detingut l’any 2013 per un delicte d'incitació a l'odi i discriminació. A la resta no els consten antecedents. Els detinguts passaran avui mateix a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Lleida. 



Imatge del comunicat



Enllaç noticia :

http://societat.e-noticies.cat/quatre-neonazis-li-trenquen-la-mandibula-a-un-independentista--94536.html