dimecres, 6 de maig del 2015

Nou atac de racisme al PP: "¿Y tú, casada con un negro? No sé que es peor"

Dimecres, 6 de maig de 2015 19:40 h

La candidata a l’alcaldia de l’Arboç pel Partit Popular ha de disculpar-se per un comentari racista a facebook.



 

Marta Casado, candidata del Partit Popular a la vila tarragonina de l’Arboç ha de disculpar-se per una resposta de tipus racista després de ser qualificada com a “pepera” per un usuari de Facebook. El PP torna a perdre els papers amb el tema del racisme després de les polèmiques amb l’alcalde de Badalona, García Albiol, o les sortides de to del ministre Jorge Fernández-Díaz.

Al comentari de “acabo de ver tu perfil. Pepera. Fin de la cita”, la candidata Marta Casado a l’alcaldia de l’Arboç, va respondre de la següent manera:  

“Y tu? Casada con un negro! No sé qué es peor! A veces habla quien más tiene que callar ;)” El problema és que en aquest cas, quien más tiene que callar, era precisament l’alcaldable del Partit Popular, com a tal. 

Casado va retirar poc després el comentari de la xarxa social i ha demanat disculpes a twitter. Malgrat això, ja ha rebut un allau de crítiques, recordant-li els polèmics comentaris contra la transsexual Conchita Wurst després de guanyar el darrer festival d’Eurovisió: “menuda vergüenza…”

 

Enllaç noticia :