dilluns, 4 de maig del 2015

Insults de "fill de puta" a Cesc per retratar-se amb la senyera

Avui 04/05/2015 a les 08:21h.

Després de guanyar la Premier League amb el Chelsea.




Cesc, amb la senyera



El jugador català del Chelsea, Cesc Fàbregas, ha estat insultat a twitter després de celebrar el títol de la Premier League amb la senyera. “Fill de puta”, “ximple”, “catet”, etc. Els insults han sorgit després que Fàbregas publiqués un parell de fotografies a Instagram i manifestés: "Representant Catalunya a la Premier!".


Alguns dels comentaris són: “Y el puto Fàbregas con la bandera de Catalunya el fill de puta. Catalufo”, "Cesc Fàbregas amb la bandera de Catalunya a l'esquena. No es pot ser més fill de puta", "Cesc Fàbregas celebrant el títol de la Premier amb la bandera de Catalunya. Sempre els mateixos ximples”.



“Ja faltava el catet de Fábregas amb la bandera”, "I l'amic Francisco Fàbregas, portant la bandera del seu poble, quina desagradable imatge” o “si Fàbregas va amb les seves merdes de la bandera de Catalunya, per favor que li donin una hòstia o que Terry se li folli la dona!!”


També hi ha hagut gent que ha fet referència a la Selecció espanyola i ha manifestat que “per coses com aquestes Cesc no hauria de jugar en la Selecció espanyola. A veure si no tornes a anar convocat més”. “Un cop més Cesc demostrant que aquesta selecció és de pandereta. Independentistes fora de la selecció”, ha dit u altre.


Enllaç noticia :