dilluns, 23 de febrer del 2015

Rita Barberá justifica el #caloret: “em vaig quedar en blanc”

Dilluns, 23 de febrer de 2015 13:25 h

L’actor Xavi Castillo en un vídeo comunicat després del discurs de Rita Barberà: “què passa que mai us heu bufat de cassalla?”


L’alcaldessa de València Ultradretana del PP,Rita Barberá


L’alcaldessa de València ha rebut una allau de crítiques a les xarxes i per part de l’oposició pel seu mal ús del valencià i la manca de preparació durant el discurs de la Crida de les Falles de diumenge. Davant de milers de persones, l'alcaldessa va pronunciar un discurs difícil de qualificar amb nombroses errades, emprant sovint paraules en castellà i reiterant expressions com 'caloret'. L'etiqueta '#caloret' va arribar a ser tendència a les xarxes socials aquest diumenge a la nit amb nombroses mostres d'indignació i bromes i comentaris al discurs de Rita Barberá, com el vídeo de Xavi Castillo.

Segon informa La Veu, Barberà ha demanat aquest dilluns “disculpes”" al món faller i als seus companys per l'ús que va fer aquest del valencià durant la intervenció a la Crida, i ha assegurat que es va quedar "en blanc" malgrat tenir un discurs "treballat".


L’alcaldessa de València ha indicat a la premsa, abans que cap periodista li preguntés sobre el tema, que “tothom no té tots els dies bons” i “algun eix malament” i ha apuntat al fet que ella li va tocar ahir “desgraciadament en un acte tremendament important per al món faller i el món valencià”. 

Per això, ha manifestat que ho lamenta “profundament” i ha demanat “disculpes al món faller i als seus companys” al mateix temps que ha agraït les “manifestacions d'ànim i comprensió” que ha rebut.  

Video :






Enllaç noticia :