diumenge, 15 de febrer del 2015

‘Maneta' per al Llevant (5-0)

15/02/15 19:19 - Barcelona -

Neymar inaugura el marcador al Camp Nou, Leo Messi anota els tres següents i Luis Suárez posa el colofó amb el cinquè

Els de Luis Enrique sumen onze victòries consecutives i igualen la millor ratxa blaugrana de l'era Guardiola




L'equip blaugrana celebra el primer gol al Camp Nou Foto: EFE.



El Barça continua amb la bona dinàmica de les últimes setmanes i una jornada més s'ha imposat al seu rival, aquest diumenge el Llevant. D'aquesta manera, els homes de Luis Enrique igualen les onze victòries consecutives del Barça de Pep Guardiola, en la temporada 2008/09, i es mantenen ferms en la persecució del Real Madrid.

Els dos equips han començat el partit a l'expectativa, tot i que el domini de la pilota ha estat des del principi per als blaugrana. Pocs minuts després d'iniciar-se l'enfrontament, s'ha produït la primera jugada col·lectiva del Barça, que ha finalitzat amb un xut de Pedro aturat per Mariño sense gaires problemes.


En el minut 17, una centrada de Messi des de la frontal ha arribat a Neymar, que ha rematat i ha anotat el primer gol. El FC Barcelona ha evidenciat així la seva superioritat, que només ha quedat qüestionada per l'ambició del Llevant de sortir al contraatac.

Vint minuts més tard, Bartra ha recuperat una pilota que ha passat ràpidament en diagonal a Leo Messi, que no ha perdonat i ha marcat el segon gol, amb la cama dreta.

El joc s'ha reprès amb certa pausa i amb els dos equips de nou a l'expectativa. No obstant això, el Barça de seguida ha començat a animar-se amb l'objectiu de matar el partit i el seu domini s'ha fet encara més aclaparador.

En el minut 58, Busquets ha passat la pilota a Pedro, i Pedro per a Messi, que només l'ha hagut d'empènyer per marcar el tercer gol blaugrana. L'argenti acumula 269 gols en 300 partits de lliga. De fet, és el tercer jugador de la plantilla blaugrana que assoleix els 300 partits, després de Xavi Hernández (491 partits) i Andrés Iniesta (351).

Cinc minuts després, Messi ha enganyat Mariño des dels onze metres i ha aconseguit un hat-trick. I, lluny de donar el partit per guanyat, Luis Suárez ha fet una espectacular xilena i ha marcat el cinquè gol després d'una centrada d'Adriano.

Aquest diumenge han assistit al Camp Nou un total de 74.963 espectadors.

Darrera actualització ( Diumenge, 15 de febrer del 2015 19:26 ) 


Enllaç noticia :

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/8-esports/48-barca/823301-lmaneta-per-al-llevant-5-0.html