dijous, 12 de febrer del 2015

El Barça supera el primer matx cap a la final de la copa

L'equip blaugrana encarrila la semifinal vencent al Vila-real per 3 a 1, amb gols de Messi, Trigueros, Iniesta i Piqué

Neymar falla un penal que gairebé hagués assegurat la classificació

11/02/15 22:06 - barcelona -

Messi, conduint una pilota davant la pressió de Pina Foto: EFE.

Superat el primer matx cap a la final de la Copa del Rei. I és que el FC Barcelona ha guanyat aquest dimecres el partit d'anada que s'ha disputat al Camp Nou contra el Vila-real per 3 a 1, amb gols de Messi (41') , Trigueros (48'), Iniesta (49') i Piqué (64').

L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, ha presentat una alineació amb un mig del camp atípic. Ha deixat a la banqueta Xavi, Rakitic i Busquets i ha fet sortir Rafinha, Mascherano i Iniesta. Així doncs, el Barça ha jugat amb Ter Stengen a la porteria; Alves, Piqué, Mathieu i Alba, a la defensa; Rafinha, Mascherano i Iniesta; Messi, Suárez i Neymar.

El Barça no volia sorpreses i des dels primers minuts ha pressionat amb molta intensitat la sortida de pilota rival, recuperant-la ràpidament i evitant els possible contraatacs de l'equip valencianista. I el Vila-real, conscient que l'única manera de superar l'equip blaugrana era no deixar espais a la tripleta atacant, ha col·locat a la frontal de l'àrea una doble línia defensiva.

Davant d'aquests plantejaments tàctics, el Barça ha jugat pràcticament tota la primera part en terreny del Vila-real, però sense crear ocasions clares de gol fins que Messi ha inaugurat el marcador al minut 41. Suárez ha robat una pilota, s'ha internat a l'àrea i ha centrat perquè Messi enviés al fons de la xarxa. Llauna oberta.

La segona part ha començat amb un gerro d'aigua freda per a l'equip blaugrana. Trigueros ha etzibat un fort xut des de fora l'àrea. Ter Stegen no ha estat encertat en el rebuig i la pilota ha acabat al fons de la porteria. Però l'alegria del Vila-real ha durat exactament un minut perquè en la següent jugada, Iniesta ha tornat a avançar el Barça d'un xut des de l'interior de l'àrea.

El tercer i definitiu gol blaugrana ha arribat en una jugada assajada en un corner. Messi ha centrat i Piqué ha marcat després de superar en el salt Musacchio.

A partir d'aquí, el Vila-real s'ha estirat per intentar escurçar el resultat i ha aconseguit crear alguna ocasió de gol. El Barça també n'ha tingut. La més important ha estat per Neymar, que ha fallat un penal que gairebé hagués assegurat la classificació per a al final de al Copa del Rei.

Darrera actualització ( Dimecres, 11 de febrer del 2015 22:22 )