dijous, 29 de gener del 2015

Rahola noqueja Camacho amb una piulada

Dijous, 29 de gener de 2015 11:30 h

La popular assegura que el procés està tocat de mort i Rahola li etziba que és un cadàver polític, que va néixer pòstuma i que el PP és un apocalipsi zombi





La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, en una entrevist a Ràdio 4 ha posat en dubte que les eleccions del 27 de setembre s'acabin celebrant perquè l’acord  entre Mas i Junqueras està "tocat de mort". Pilar Rahola li ha respost amb una contundent piulada: “El cadàver polític anomenat @AliciaSCamacho diu que el procés està mort. Walking dead a can PP. Noia, vas néixer pòstuma”.

De fet Rahola va ben encaminada perquè la mateixa Camacho conscient del seu estat polític terminal va posar el límit del que hauria de ser considerat una patacada del PPC i del seu lideratge el no passar dels 5 escons en la propera escomesa electoral. 

La desesperació de Camacho la porta a adoptar el  discurs populista de Podemos


Camacho ha carregat en l’entrevista contra "l'oligarquia de CiU, que ha demostrat que el que li van són els negocis" i ha acusat la federació de no tenir “cap inconvenient a embolicar-se a la bandera per tapar la corrupció". Això sí, ha defensat que la corrupció és una "xacra" que afecta fins i tot dirigents del PP, ha demanat que aquesta "no pot tapar l'extraordinària gestió del govern d'Espanya" i ha assegurat que el president espanyol i del PP, Mariano Rajoy, serà "implacable" amb els corruptes, siguin del partit que siguin.


Enllaç noticia :



1 comentari :

Anònim ha dit...

La Sra Rahola , es clara i contundent, llástima que politics del nostre pais no siguin tant directes i taxatius. Una impressió que cada dia te mes consistència es que el futur es , de la dona !!