diumenge, 23 de novembre del 2014

“Messi és irrepetible, tenim sort de disfrutar-lo”

Luis Enrique Tècnic del Barça

23/11/14 00:00 - barcelona - P. Gelada



El tècnic asturià, ben atent a les jugades del partit contra el Sevilla Foto: FERRAN CASALS.


Després d'una nit marcada per l'històric rècord de Leo Messi, els elogis es van estendre, com no, a la sala de premsa quan va sortir Luis Enrique: “No he vist cap jugador igual, i n'he conegut molts. Tinc la fortuna de tenir-lo i d'entrenar-lo cada dia, i això encara et fa adonar més que és incomparable. És únic i irrepetible, i tenim sort de disfrutar les seves xifres inabastables”, va comentar el tècnic blaugrana, que no va contribuir a alimentar “polèmiques infundades” quan se li va preguntar sobre un hipotètic futur de l'argentí lluny del Camp Nou: “Leo sap que és molt estimat, i l'afició li ho demostra. Ell ha dit en infinitat d'ocasions que està a gust aquí.”

Més enllà del gran protagonista del duel, Luis Enrique es va mostrar satisfet pel joc global blaugrana i va destacar, sobretot, la implicació exhibida pels seus jugadors: “El Sevilla és un equip que sabíem que ens podia crear moltes complicacions i hem estat a un nivell d'intensitat defensiva bestial.

Gairebé no ens han generat cap ocasió de gol.” També va destacar la resposta de l'equip després de l'empat del Sevilla tot just arrencar la segona part: “Són proves que ens succeiran al llarg de la temporada, i crec que ha estat clau fer el 2-1 dos minuts després. Ens ha donat tranquil·litat per seguir jugant al mateix nivell.” El tècnic no va voler qualificar el duel com el millor del curs: “Crec que està en la línia del que ha fet l'equip en algunes jornades d'aquest primer tram de curs.”

Pel que fa a l'intercanvi de posicions entre Messi i Suárez a la davantera, va explicar que “tenen llibertat per moure's en funció de com es volen crear els espais”. “Els mateixos jugadors ho interpreten i l'equip s'equilibra”, va concloure.

ELOGI AL 10


No he vist cap jugador igual, i n'he conegut molts. Tinc la fortuna de tenir-lo i d'entrenar-lo

SATISFET


Hem estat a un nivell d'intensitat defensiva bestial. Gairebé no ens han generat cap ocasió

EMPAT I REACCIÓ


Ha estat clau fer el 2-1 de seguida. Ens ha donat calma per seguir a un bon nivell

MESSI I SUÁREZ


Tenen llibertat per moure's en funció de com es volen crear els espais al davant
Darrera actualització ( Diumenge, 23 de novembre del 2014 00:00 ) 


http://www.lesportiudecatalunya.cat/nel9/article/8-esports/48-barca/798171-lmessi-es-irrepetible-tenim-sort-de-disfrutar-lor.html?cca=1