dilluns, 1 de setembre del 2014

Atac unionista a un vehicle d’amics de l’ANC de Cardedeu

Dilluns, 1 de setembre de 2014 05:00 h

La #ViaUlster s’activa a pocs dies del #11S2014, després de l’agressió a una parada de l’ANC a Granollers, ataquen un cotxe propietat de persones properes a l’ANC de Cardedeu 






Després de les dues agressions a una parada de l’ANC de Granollers, i de les destrosses en els vidres del local de l'entitat a la capital del Vallès Oriental, aquest diumenge s'ha conegut un nou atac, en aquest cas a un cotxe propietat d’amics de l’ANC de Cardedeu. 

El cotxe ha aparegut amb la pintada España! i gargots de pintura a la carrosseria del vehicle i les rodes punxades. L’unionisme militant sap que democràticament té la causa de la unitat d’Espanya perduda i l’única esperança és provocar, intentar atemorir i generar violència per mostrar un fals enfrontament de la societat catalana en un intent més de frustrar el procés.

Davant els atacs i les provocacions L’ANC recomana tranquil·litat, no respondre a cap provocació directe i denunciar qualssevol atac o agressió.  

El PP sembra odi

Cardedeu ha estat noticia recentment pel cas de les “despertades“ de la colla trabucaire del poble durant al Festa Major. El regidor del PP, Jaime Gelada, va denunciar la colla per un fals simulacre d’afusellament que la caverna va explotar per incitar a la violència i a l’odi contra el catalanisme, acusant els trabucaires de tenir la capacitat de formar un grup violent.