dijous, 10 de juliol del 2014

El PP fa bandera del desacatament judicial

Dimecres, 9 de juliol de 2014 19:40 h

Monago patrocina un curs que elogia la bona gestió turística d’una urbanització il•legal que el Tribunal Suprem ha obligat a demolir per incompliment de diverses normatives. 











La Junta d’Extremadura patrocina un curs que posa el complex turístic de luxe Marina de Valdecañas (Cáceres) com a exemple de bona iniciativa turística malgrat que el Tribunal Suprem va declarar il•legal aquesta urbanització i va ordenar-ne la seva demolició fa dos anys. 

Actualment el complex continua intacte i el Monago es nega a fer res que no sigui protegir el resort de luxe que destí de molts destacats membres del PP .
Malgrat les exigències de complir sentències a Catalunya el PP incompleix normatives, desacata la llei i ignora una sentència ferma. 

La urbanització de “La Isla de Valdecañas”  va ser construïda en un espai Natura 2000 protegit per la CE, a través d’un decret del mateix Govern extremeny l’any 2011 que va donar la llicència saltant-se les normes.

 Tanmateix el Tribunal Superior de Justícia va anul·lar aquest decret i van ordenar la demolició del complex i retornar l’illa al seu estat anterior. L’executiu d’Extremadura, sosté que els edificis, el camp de golf, el port i els hotels no lesionen el valor natural de l’illa i a més al·lega que tirar enrere el projecte és més costós que tirar-lo endavant. 


L'illa amb el complex turístic de luxe
L'illa abans de ser urbanitzada