dilluns, 26 de maig del 2014

Victoria Álvarez: "Ja no puc ser del PP perquè sé què hi ha dins"

26/05/2014

MÉTODO 3 - LA CAMARGA

L’exparella de Jordi Pujol Ferrussola trenca el silenci sobre el cas de la Camarga i posa a Sánchez-Camacho darrera l'espionatge


Mar Sabé



El restaurant La Camarga
“Fa tres anys era del PP. Ara ja no puc ser-ho perquè sé què hi ha dins”, ha sentenciat aquest matí Victoria Álvarez, l’exparella de Jordi Pujol Ferrussola, en una entrevista a El Món a Rac1. Álvarez es va fer famosa arran del dinar al restaurant La Camarga amb Alícia Sánchez-Camacho, líder del PP català, que va ser gravat per un micròfon que hi havia amagat en un gerro de flors, i més tard se'n va fer pública una part.

Álvarez ha trencat avui el silenci i, tot i que s’ha mantingut enigmàtica i cauta perquè ha signat un pacte de silenci amb Camacho, sí que ha compartit que creu que darrere de tota aquesta conxorxa hi havia la mateixa líder dels populars catalans. “Es notava que volia treure’m informació [sobre un suposat delicte de blanqueig de capitals del fill de l’expresident Pujol] perquè em feia moltes preguntes concretes i insistents”, ha explicat.

L’exparella de Pujol ha afirmat que “falten moltes coses per conèixer” d'aquella conversa, ja que “jo vaig dir moltes coses, però ella també, i només s’ha fet públic el que vaig dir jo”. Tot i que no ha volgut compartir el contingut de les declaracions de Camacho, sí que ha afirmat que “són coses delicades de tema polític, de companys i de no companys seus”. El conductor de l’entrevista, Jordi Basté, li ha preguntat si creu que aquestes afirmacions podrien fer caure Camacho de la carrera política i Álvarez ha contestat: “No ho sé, perquè aquesta dona és incombustible!”.

També ha explicat que, segons l’empresa que va fer la gravació, Método 3, el que hauria contractat la gravació va ser l’exsecretari d’organització del PSC, José Zaragoza, per encàrrec de Sánchez-Camacho, amb qui tenia bona relació. “Zaragoza dimiteix als dos minuts de fer-se públic que podia estar al darrere de la gravació”, ha recordat.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/Alvarez_ja_no_puc_ser_del_pp_perque_se_que_hi_ha_dins_100885.php